SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’da tek hedef ; galibiyet... işte muhtemel ilk 11

TFF 1. Lig’in 3. haftasında Bursaspor, taraftarı önünde Eyüpspor’u ağırlıyor. Bitci Timsah Stadyumu’nda oynanacak olan mücadelenin başlama saati 21.45. İki maçta bir puan alan Yeşil-beyazlı takımda tek parola; galibiyet

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2021 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2021 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor’da tek hedef ; galibiyet... işte muhtemel ilk 11

Bursaspor Muhtemel 11                

Erhan Erentürk

Taha Altıkardeş

Aykut Akgün

Luka Capan

Onur Atasayar

Emirhan Aydoğan

Burak Altıparmak

Massimo Bruno

Namik Alaskarov

Reagy Ofosu

Tim Matavz

.................................

Eyüpspor Muhtemel 11

Emrullah Şalk

Yalçın Kılınç

Teddy Mézague

Bülent Uzun

Uğur Akdemir

Serdar Cansu

Zvonimir Kozulj

Timur Temeltaş

Taşkın İlter

Cenk Ahmet Alkılıç

Umut Bulut

TFF 1. Lig’in 3. haftasında Bursaspor, taraftarı önünde Eyüpspor’u ağırlıyor. Bitci Timsah Stadyumu’nda oynanacak olan mücadelenin başlama saati 21.45. İki maçta bir puan alan Yeşil-beyazlı takımda tek parola; galibiyetTFF 1. Lig’in 3. haftasında Bursaspor sahasında Eyüpspor’u konuk edecek. Bitci Timsah Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Emre Kargın yönetecek. Kargın’ın yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Bersan Duran yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ferhan Kestanlıoğlu olacak.

HENÜZ GALİBİYET YOK

Hafta içerisinde kötü gidişattan dolayı teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Tekke ilk sınavına çıkıyor. Sezona evinde Adanaspor ile 1-1 berabere kalarak başlayan yeşil beyazlılar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında da 2-1 kaybetti. Henüz galibiyeti bulunmayan Bursa ekibi, sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

EYÜPSPOR ZİRVEDE

Yıllarca süren özlemden sonra yeniden TFF 1. Lig'e yükselen Eyüpspor ise, gösterdiği performans ile zirvede bende varım diyor. Sezonun ilk maçında, Süper Lig'den gelen Gençlerbirliği'ni deplasmanda 4-2 yenerek dikkati çeken İstanbul ekibi, evinde de Keçiörengücü'nü 2-1 mağlup ederek 2’de 2 ile yoluna devam ediyor.

DAHA ÖNCE BİR MAÇINI YÖNETTİ

Hakem Emre Kargın, daha önce Bursaspor'un bir maçını yönetirken; yeşil beyazlılar Adanaspor deplasmanından 3-0'lık galibiyet elde etmişti. Kargın yönetiminde Eyüpspor’un karnesi 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet.

İÇ SAHADA GALİBİYET ÖZLEMİ

İç saha maçlarında Teksas’ın gücünü arkasına alarak topladığı puanların özlemini yaşayan Bursaspor son zamanlarda bu özelliğine hasret kaldı. Geçtiğimiz sezonun son iki iç saha maçından mağlubiyetle ayrılan Bursaspor, henüz yeni sezonda da galibiyetle tanışamadı. 3 maçlık galibiyet hasreti bulunan Bursa ekibi; evindeki son 5 maçında yalnızca bir galibiyet alabildi.

Kadir Umut PEHLİVAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.