SON DAKİKA
Hava Durumu

Ramazan’dan Bursaspor’a şok yanıt!

Sözleşmesini tek taraflı fesheden Ramazan Keskin’le Bursaspor Yönetimi görüştü. Takıma dönmesi istenen genç futbolcu menajeri aracılığıyla ne kadar ücret teklif edildiğini sordu. Ramazan Keskin’den umudunu kesen Yeşil Beyazlılar sözleşmeyle ilgili açılan davadan çıkacak sonucu beklemeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2022 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2022 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ramazan’dan Bursaspor’a şok yanıt!

Bursaspor’da sözleşmesini tek taraflı fesheden oyunculardan Ramazan Keskin’le ikinci temas kuruldu. Yönetimin yaptığı, “Takıma geri dön” çağrısına düşünmek için süre isteyerek karşılık veren genç futbolcu menajeri aracılığıyla Bursaspor’a haber gönderdi. Ramazan Keskin’in serbest kaldığı için başka kulüplerle de görüştüklerini söyleyen oyuncunun menajeri yönetime geri dönme şartı için ne kadar ücret teklif edeceklerini sordu. Bursaspor bu beklenmedik yanıtın şaşkınlığını yaşadı.
GÖZLER MAHKEME KARARINDA
Altyapıdan yetişen ve son maça kaptan olarak çıkan Ramazan Keskin’in geri dönüş için şart ortaya koyması Bursaspor Yönetimi’nin canını sıksa da yeşil-beyazlılar oyuncunun fesih işleminin peşini bırakmamakta kararlı. Yönetim haksız fesih yaptığı gerekçesiyle Ramazan Keskin’i de tıpkı Vefa Temel ve Tuğbey Akgün gibi yargıya sevk etti. Bursaspor Yönetimi sözleşmesi devam eden Ramazan Keskin’in yargıya taşınan dosyasında en çok oyuncuya borcunun olmaması kozunu kullanıyor. 
(Kadir Umut PEHLİVAN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.