SON DAKİKA
Hava Durumu

Savunmacılar atıyor, Bursaspor kazanıyor

Bursaspor’da bu sezon defans oyuncularının attığı goller dikkat çekiyor. En son oynanan Keçiörengücü maçını Onur Atasaray’ın golüyle kazanan Yeşil-Beyazlılar’ın attığı 17 golün 6’sı geri dörtlüde oynayan isimlerden geldi.  

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2019 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2019 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Savunmacılar atıyor, Bursaspor kazanıyor

Ömer KARAKAYA

TFF 1. Lig’in 12. haftasında oynanan Keçiörengücü maçını Onur Atasaray’ın attığı kafa golüyle kazanan Bursaspor’da defans oyuncularının attığı kritik goller dikkat çekiyor. Şu ana kadar geri dörtlüde görev alan Anıl Karaer (1), Mamadou Diarra (2), Abdullahi Shehu (1), lasmin Latovlevici (1) ve Onur Atasayar gol atma başarısı gösterdi. Yeşil-Beyazlılar bu oyuncuların gol attığı 6 maçın 5’inde sahadan galibiyetle ayrıldı. Savunmada görev alan diğer isimler olan Sedat Dursun, İsmail Çokçalış, Rüştü Hanlı ve Cüneyt Köz ise şu ana kadar gol atma başarısı gösteremedi. 

LATO’DAN ESKİŞEHİR’E HARİKA GOL

Bursaspor formasıyla attığı estetik gollerle dikkat çeken lasmin Latovlevici, bu sezon Ligin 3. haftasında Eskişehirspor ağlarına attığı golle adından yine söz ettirdi. Yılın golüne aday olacak bir vuruş gerçekleştiren tecrübeli oyuncu 90+1’de attığı golle takımının 2-0 öne geçirmiş ve sahadan 3 puanla ayrılmasını sağlamıştı.   

SHEHU OSMANLI AĞLARINI SARSTI 

Yeşil-Beyazlıların bu sezon en çok forma şansı bulan oyuncularının başında gelen Abdullahi Shehu, Lig’in 4. haftasında oynanan Osmanlıspor maçında 27. dakikada Yeşil-Beyazlıları 1-0 üstünlüğe taşıyan golü atmıştı. Bursaspor o maçı 3-1’lik skorla kazanarak, önemli bir galibiyet elde etmişti. 

DİARRA’DAN 2 GOLLÜK KATKI 

Bursaspor’da defans hattında görev alan bir diğer isim olan Mamadou Diarra, bu sezon rakip filelere 2 gol gönderdi. 6. Haftada BB Erzurumspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin kahramanı olan Senegalli oyuncu, Yeşil-Beyazlıların aldığı 3 puana doğrudan katkı sağladı. Bir sonraki hafta Altay ağlarını

da sarsan genç stoper, Bursaspor’un sahadan 2-1 mağlup ayrılmasını engelleyemedi. 

ANIL, KRİTİK MAÇTA SAHNEYE ÇIKTI

Timsah, bu sezon en kritik gollerinden birini Anıl Karaer’in ayağından buldu. Ümraniyespor maçından 1-0 geriye düşen Yeşil-Beyazlılar, dakika 81’de tecrübeli oyuncunun attığı golle güçlü rakibi karşısında skor eşitliğini yakaladı. Bu golden 2 dakika sonra Kubilay Kanatsızkuş ile bir gol daha bulan Bursaspor maçı 2-1 kazanarak, zirve yarışında önemli bir 3 puan aldı. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.