SON DAKİKA
Hava Durumu

Alman Prens'ten Türkiye'ye destek ziyareti

Almanya'nın son imparatoru II. Wilhelm'in torunu Prens Hans Gert-Friedrich, "Herkes buraya tatil için gelmeli, ayrıca yatırım yapma konusunda da kendis

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Alman Prens'ten Türkiye'ye destek ziyareti
Almanya'nın son imparatoru II. Wilhelm'in torunu Prens Hans Gert-Friedrich, "Herkes buraya tatil için gelmeli, ayrıca yatırım yapma konusunda da kendisini engellememeli." dedi.
 

 

Almanya'nın son imparatoru II. Wilhelm'in torunu Prens Hans Gert-Friedrich, "Herkes buraya tatil için gelmeli, ayrıca yatırım yapma konusunda da kendisini engellememeli. Bunun için hiçbir neden yok." dedi. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) FETÖnin ardından, Türk halkına destek vermek üzere, Ankara'ya gelen Prens Gert-Friedrich, AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etti.Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Gert-Friedrich, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimini Alman medyasından öğrendiğini belirterek, Türkiye'deki durumun Alman medyasında "Abartılarak" yer aldığını aktardı.Alman medyasında, Türkiye'ye seyahat edilmemesi ve yatırım yapılmamasına yönelik haberler bulunduğunu anlatan Prens Gert-Friedrich, şunları söyledi:"İnsanların Türkiye'ye gelmeleri teşvik edilmeli. İnsanların bu güzel ülkeye gelmelerini tavsiye ederim. Benim kendi açımdan, şimdiye kadar edindiğim tecrübeye göre, bu uyarının tamamen bir abartı olduğunu söyleyebilirim. Alman medyasında ve televizyonlarında Türkiye'de karmaşa olduğu, caddelerde ve sokaklarda birçok askerin bulunduğu olumsuz bir şekilde gösteriliyor. Ama ben çok olumlu etkilendim. Türkiye hakkında çok olumlu görüşlerim var. Herkes buraya tatil için gelmeli, ayrıca yatırım yapma konusunda da kendisini engellememeli. Bunun için hiçbir neden yok. Türkiye'ye Alman turistlerin gelmemesinin, Almanya'daki negatif haberlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Benim kişisel olarak gördüğüm, bunun bir abartı olduğudur."Prens Hans Gert-Friedrich, ziyareti kapsamında, Ankara'daki hastanelerde tedavi gören, yaralıları da ziyaret edeceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.