SON DAKİKA
Hava Durumu

Almanya'da göçmen işkencesine soruşturma

Almanya’da bir karakolda polisin Afganlı ve Faslı göçmenlere yaptığı işkencelerinin ortaya çıkmasının ardından soruşturma başlatıldı. Almany

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2015 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2015 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Almanya'da göçmen işkencesine soruşturma
Almanya’da bir karakolda polisin Afganlı ve Faslı göçmenlere yaptığı işkencelerinin ortaya çıkmasının ardından soruşturma başlatıldı.
Almanya’nın Hannover kentinde bir karakolda Alman polisin Afganlı ve Faslı göçmenlere yaptığı işkencelerinin ait fotoğrafların yayınlanmasının ardından olay ortaya çıkmıştı. Polisin yaptığı işkencenin amirleri tarafından da bilinmesi ancak diğer polislerin de olaya müdahale etmemeleri ise olaya ayrı bir boyut kazanmıştı. Olayın duyulması ardından Hannover Savcılığı görev sırasında adam yaralama hakkında soruşturma başlattı. Başsavcı Thomas Klinge, olayın çok yönlü olarak soruşturulduğunu ve en kısa zamanda aydınlığı kavuşturulacağını belirterek, “Konuyla ilgili haberlerde çok ciddi iddiaları var. Hepsini araştırıyoruz. Olayda bahsi geçen polis memurları hakkında soruşturma başlatıldı ve evlerinde arama yapıldı. Soruşturmayı çok yönlü olarak yürütüyoruz” dedi.
Savcılık arama sırasında delil niteliği taşıyabilecek materyallere el koydu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.