SON DAKİKA
Hava Durumu

Çiçek toplayan yaşlı kadına şok tabancalı gözaltı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde Suriye kökenli 87 yaşındaki kadın, mutfak bıçağıyla karahibniba çiçeği toplamak isterken ABD polisleri t

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çiçek toplayan yaşlı kadına şok tabancalı gözaltı!
Amerika Birleşik Devletleri'nde Suriye kökenli 87 yaşındaki kadın, mutfak bıçağıyla karahibniba çiçeği toplamak isterken ABD polisleri tarafından şok tabancasıyla vurularak gözaltına alındı.
Çiçek toplamak isterken yanlışlıkla başkasının alanına giren İngilizce bilmediği için ABD'li polislerin uyarılarını anlamayan 87 yaşındaki Martha Al Bishara, polisler tarafından şok tabancasıyla vurularak gözaltına alındı.  ABD'nin Georgia eyaletinde ikamet eden Martha Al Bishara elinde mutfak bıçağı ve bir poşetle karahindiba toplamaya çıktıktan bir süre sonra yakındaki kulübün alanına girdi. Kulüpten birileri de 911'i arayarak, yaşlı bir kadının elinde bıçakla gezdiğini ancak kimseye saldırmadığını söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri bıçağı bırakması için yaptıkları birçok ikaza yanıt alamayınca, bir polis memuru şok tabancasını çıkararak yaşlı kadına ateş etti.  "Memurun görevini yapmasına engel olma" ve "özel alana izinsiz girme" suçlamaları yöneltilen Al Bishara gözaltına alınarak karakola götürüldü. Yaşlı kadın yapılan incelemenin ardından serbest bırakıldı. Yaşlı kadının ailesi, polis memurlarının durumu boş yere tırmandırdığını, Al Bishara'nın gelininin olay yerine gelerek onun sadece Arapça konuşabildiğini, İngilizce bilmediğini söylediğini belirtti. (Haber Merkezi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.