SON DAKİKA
Hava Durumu

Müşterilerin bu restorana girebilmesi için bunu yapması şart!

Çin'de bir restoran müşterilerine ilginç bir indirim uyguluyor. Restoran sahibi Z

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2018 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Müşterilerin bu restorana girebilmesi için bunu yapması şart!

Çin'de bir restoran müşterilerine ilginç bir indirim uyguluyor. Restoran sahibi Zhao Lang, restoran girişine çeşitli aralıklarla demir çubuklar yerleştirmiş. Müşterilerin geçebildiği aralıklara göre indirimden faydalanıyorlar.



Restoran sahibi Zhao Lang, bu kampanyayı, insanların yediklerine ve kilosuna dikkat etmesi için başlatmış.



Çin'in Jinan şehrindeki restoranda, en dar aralıktan geçebilen müşteriler ücretsiz olarak yemek yerken, bir sonraki aralıktan geçebilenlerin masasına 5 bira ikram ediliyor.



İşletmeci Zhao Lang, bu kampanya için internetteki meydan okuma trendlerinden etkilenmiş. Çevresindeki birçok kişinin bira yüzünden kilo problemi yaşadığını belirten Zhao Lang, "Belki bu onlara yediklerini hatırlatıcı bir araç olur" dedi.


En dar aralıktan geçen kişilerin restoranda ücretsiz olarak yemek yiyebileceğini belirten Zhao Lang, bir sonraki 18 cm aralığından geçebilenlere ise 5 bira ikram edildiğini söyledi.







25 cm'lik aralıktan geçebilenler ücretsiz bir bira alabilirken, 30 cm'lik aralıktan geçebilenlere şu mesaj veriliyor: "Ortalama bir yapıya sahipsiniz, daha fazlasını istememelisiniz." En sonda yer alan en geniş aralıkta ise Zhao Lang müşterilerine şu soruyu soruyor: "Bira içmek istediğinize emin misiniz?" (SABAH)
















Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.