SON DAKİKA
Hava Durumu

Zaman'ın çılgın Sisi haberi!

Zaman gazetesi, binlerce Mısırlının katili darbeci Sisi'yi projeleriyle sür manşetine taşıdı. Dünün darbeci generali bugünün cuntacı Cumhu

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2014 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2014 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Zaman'ın çılgın Sisi haberi!
Zaman gazetesi, binlerce Mısırlının katili darbeci Sisi'yi projeleriyle sür manşetine taşıdı. Dünün darbeci generali bugünün cuntacı Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Sisi'yi projeleri üzerinden Türk halkına sunan Zaman "bu ne muhabbet böyle" dedirtti.

 

Zaman gazetesi, sür manşetten gördüğü ve 'Sisi de çılgın proje açıkladı" başlıklı haberinde binlerce sivilin katili darbeci Sisi'ye adeta güzelleme yaptı.

İsrail'in Mısır'dan aldığı destekle çoğu çocuk ve kadın binlerce Gazzeli'yi katlettiği şu günlerde Zaman'ın dünyanın askeri üniformasıyla tanıdığı darbeci Sisi'yi sivil kıyafetiyle sür manşetine ve üstelik logo yanına koyması "bu ne muhabbet böyle" dedirtti.

Zaman'ın Sisi ile ilgili haberinde şu ifadeler kullanıldı: "Mısır'ın Afrika ve Asya'daki topraklarını birbirinden ayıran Süveyş Kanalı yanına paralel ikinci bir kanal açılması planlanıyor. Projenin normalde 5 yılda bitirilmesinin ve 4 milyar dolara mal olmasının beklendiği ancak 3 yılda tamamlanması için uğraşılacağı duyuruldu. Sisi, cumhurbaşkanlığı görevine 4 yıllığına seçilmişti."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.