SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İngiltere, İsrail'deki Ukraynalı çocuklara yapılması planlanan bağışı engelledi

İngiltere, İsrail'deki Ukraynalı çocuklara yapılması planlanan bağışı engelledi İngiltere hükümetinin İsrail'deki Ukraynalı çocuklar için planlanan bağışa izin vermediği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2026 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2026 16:18
Kaynak: AA
İngiltere, İsrail'deki Ukraynalı çocuklara yapılması planlanan bağışı engelledi

The Jerusalem Post'un haberine göre, İngiltere'nin yaptırım listesinde bulunan milyarder petrol zengini Eugene Shvidler'in İsrail'de bulunan Ukraynalı çocuklar için 80 bin dolar bağış yapmak istemesi İngiliz hükümeti tarafından kabul edilmedi.

Toplam bağışın 100 bin dolar kadar olduğu belirtilirken, Ukrayna'da kullanılması için planlanan 20 bin dolarlık bağışa ise izin verildiği ifade edildi.

Hükümetin karara ilişkin daha fazla detay paylaşmadığı kaydedildi.

Bu arada, İngiltere Mart 2022'de Rusya'nın 65 stratejik endüstrisini, bankasını ve Rus iş insanını hedef alan yaptırım kararını duyurmuş, listede Shvidler'in ismi de yer almıştı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.