SON DAKİKA
Hava Durumu

Bağ-Kur ve memur emeklilerine müjde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin maaşlarının bayram dolayısıyla erken ödeneceğini açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2014 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2014 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bağ-Kur ve memur emeklilerine müjde!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin maaşlarının bayram dolayısıyla erken ödeneceğini açıkladı.

 

ÇALISMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin emekli aylıkları ile issizlik ödenegi, is kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ve kısa çalısma ödemelerinin Ramazan Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle erken ödenecegini bildirdi. Buna göre; 2 milyon 435 bin Bag-Kur emeklisinden tahsis numarasının son rakamı 9, 7, 5 ve 3, 1 olanlara 24 Temmuz; 8, 6, 4 ve 2, 0 olanlara ise 25 Temmuz'da ödeme yapılacagı bildirildi. 1 milyon 261 bin memur emeklisinden maas ödeme günü 1 ve 2 Agustos olanlara 23 Temmuz'da, 3 ve 4 Agustos olanlara 24 Temmuz'da, 5 Agustos olanlara da 25 Temmuz'da maaslarının ödenecegi duyuruldu. Öte yandan, issizlik ödenegi, is kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ve kısa çalısma ödemelerinin 25 Temmuz Cuma günü yapılacagı belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.