SON DAKİKA
Hava Durumu

iş dünyasından başkent çıkarması

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde oda ve borsa yeni yönetim kurulu üyeleri ve TOBB delegelerinden oluşan yaklaşık 70 kişilik

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2013 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2013 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde oda ve borsa yeni yönetim kurulu üyeleri ve TOBB delegelerinden oluşan yaklaşık 70 kişilik heyet, Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.


Bursa heyetini ağırlayan Hisarcıklıoğlu, duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bursa, farkını gösterdi. Sizleri bir arada görmekten dolayı çok memnunum. Birlik ve beraberliğiniz tüm şehirlerimize örnek olsun” dedi. Zor bir seçim sürecinin atlatıldığını, ancak seçilmekle işin bitmediğine dikkat çeken TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bursa ekonomisinin öneminden bahsederek, “Zor bir dönemde zor bir görev üstlendiniz. Bursa ne kadar zengin ise Türkiye o kadar zengindir. Hepiniz seçilerek geldiniz ve bir şey vaat ettiniz, üyelere biz sizin yanınızda olacağız dediniz. Sizin göreviniz onlara, benim görevim de sizlere destek vermektir. Benim de vazifem budur. 24 saat boyunca sizden gelecek desteklere açığım. Bursa Türkiye ekonomisinin en önemli atardamarıdır. Allah hepinizin ve hepimizin yardımcısı olsun. Bursa’nın ekonomisinin rotasını 4 yıl boyunca siz belirleyeceksiniz. Hepinize hayırlı olsun. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, seçimlerin demokratik olgunlukla ve yoğun katılımla yapıldığını vurgulayarak, “Bizler, zorlu bir seçim süreci atlattık. Bursa’yı hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Ortak paydamız Bursa. Türkiye’nin hedeflerine ulaşması iş hayatındaki uyumla mümkün. Bursa olarak, birlik ve beraberlik çerçevesinde güzel işlere imza atılacak. Bu yolda BTSO olarak, birleştirici pozisyonda hareket edeceğiz ve iş dünyasından temsil anlamında ruhsat alan arkadaşlarımızla birlikte şehre katkı sağlamak adına çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i de makamında ziyaret eden BTSO yönetimi, Bursa’nın birlik ve beraberliğinin önemine dikkat çekti. Burkay, “İş dünyasını temsil eden kurumlarla şehrimizin yol haritasını belirlemek amacıyla beraber çalışmaya başladık.Gerçekleştirdiğimiz ilk meclis toplantımızda da üyelerimizin Bursa için bir şeyler yapma heyecanı fark ettik. Seçim öncesinde sunduğumuz 16 makro projemizi hayata geçireceğiz. Bunun için yerel ve genel yönetimlerle de iş birliği içinde olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise, “Bursa’dayken şahit olduğum çok farklı olaylar oldu. Yapılan hizmetlerin çoğu münferit. Aslolan, birlik ve beraberlik içinde bir işi alıp bitirmektir. Destekçiniz Bursa olduğu sürece hizmetlerinizi daha hızlı ortaya koyabileceğinize inanıyorum. Karşımda güzel ve yeni bir ekip görüyorum ve farklı bir bakış açısıyla da Bursa’ya çok güzel hizmetler vereceğinizden eminim. Sizlerin de bildiği gibi şehrin kalitesi, sanayi ve ticarete yansır”  diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.