SON DAKİKA
Hava Durumu

Marmarabirlik yeni hedefini açıkladı: 35 bin ton ambalajlı ürün satmak

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Asa, "Yeni hedefimiz; ambalajlı olarak 35 bin ton ürün satmak. Bu hedefe ulaşmak için iller genelindek

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Marmarabirlik yeni hedefini açıkladı: 35 bin ton ambalajlı ürün satmak
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Asa, "Yeni hedefimiz; ambalajlı olarak 35 bin ton ürün satmak. Bu hedefe ulaşmak için iller genelindeki yerel zincir mağazalarının raflarında ve şarküterilerinde etkin bir durumda olmak istiyoruz" dedi.




Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik) Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, "Yeni hedefimiz; ambalajlı olarak 35 bin ton ürün satmak. Bu hedefe ulaşmak için iller genelindeki yerel zincir mağazalarının raflarında ve şarküterilerinde etkin bir durumda olmak istiyoruz" dedi. Asa, yurt genelindeki 60 bayiden 120 kişinin katıldığı Marmarabirlik Bayiler Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, birliğin 60'ıncı yılını kutladığını hatırlatarak, emeği geçen kuruculara, ortak üreticilere, eski yöneticiler ve çalışanlara teşekkür etti. Aldıkları emaneti, gelecek nesillere en iyi şekilde devretmeyi hedeflediklerini ifade eden Asa, 2013 iş yılı bazında yüzde 30'luk büyüme gerçekleştirdiklerini, 2014'te de hedeflerinin büyük olduğunu belirtti. Asa, yıl sonunda 35 bin ton satış hedefinin gerçekleşeceğini, sonraki hedeflerinin ise 40 bin tonluk satış olduğunu kaydeden Asa, yönetim olarak, iş ortakları, müşteriler ve tüketicilerden gelen talepleri, önerileri dikkate alacaklarını ve piyasanın isteklerine daha hızlı cevap vereceklerini vurguladı.

Ar-Ge'ye önem verdiklerini, ürün çeşitliliğinin arttığını, her kesime uygun damak tatlarında ürün çeşidi oluşturduklarını, bu sebeple Marmarabirlik'in raflardaki payının arttığını anlatan Asa, "2014, birliğin 60'ıncı kuruluş yıl dönümü olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. 2013'te yakaladığımız tarihimizin en yüksek ambalajlı satış miktarının üzerine çıkmak istiyoruz. Yeni hedefimiz; ambalajlı olarak 35 bin ton ürün satmak. Bu hedefe ulaşmak için iller genelindeki yerel zincir mağazalarının raflarında ve şarküterilerinde etkin bir durumda olmak istiyoruz" diye konuştu. Marmarabirlik Genel Müdürü İbrahim Minareci'nin de katıldığı bayiler toplantısında, 2013 satış verileri, 2014'te yapılması planlanan yenilikler, yeni ürünlerin tanıtımı ve ramazan ayı kampanyasıyla ilgili planlamalar ele alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.