SON DAKİKA
Hava Durumu

Selçuk Yedikardeş: 'Fuarda kaliteli, özgün, farklı koleksiyonlar sunmalıyız'

SYK Tekstil Yön. Krl. Bşk. Vekili Selçuk Yedikardeş, geçtiğimiz hafta Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen Première Vision fuarı ve yan

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2015 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2015 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Selçuk Yedikardeş: 'Fuarda kaliteli, özgün, farklı koleksiyonlar sunmalıyız'
SYK Tekstil Yön. Krl. Bşk. Vekili Selçuk Yedikardeş, geçtiğimiz hafta Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen Première Vision fuarı ve yansımaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Dünyaca ünlü Première Vision fuarına her yıl düzenli olarak katıldıklarını ve bu fuarda eski ve yeni müşterileri ile bir araya geldiklerini belirten Yedikardeş;
“ Première Vision dünyaca ünlü çok başarılı bir fuar organizasyonu, dolayısıyla her yıl ticari olarak iyi sonuçlar üretiyor. Fuar, gerek organizasyonu, gerekse katılımcı firmalara sağladığı fayda anlamında da her geçen gün gelişiyor. Yerli ve yabancı katılımcı sayısı ile ziyaretçi sayısı bakımından oldukça iyi bir noktada yer alıyor. Sektörümüzle ilgili uzun yıllardan bu yana fuarı takip eden birisi olarak, Première Vision fuarında artık önemli sayıda Türk firmasının yer almasını memnuniyet verici olarak görüyorum. Avrupa, sektörümüz için çok önemli bir pazar. Bu pazara hitap eden bir firma yöneticisi olarak, Première Vision gibi önemli fuarlar sayesinde, kendimizi iyi ölçme ve değerlendirme imkanı buluyoruz. Tabii biz fuar süresince sadece koleksiyonlarımızı tanıtabiliyoruz. Bu platformda, koleksiyonlarımız ve biz ne kadar başarılı olmuşuz, ne kadar talep görmüşüz, bunun sonuçlarını daha sonra alıyoruz. Fuarlarda, gelecek senenin renk ve koleksiyonlarını sergiliyoruz. Standımızı ziyaret eden kendi müşterilerimiz ve büyük kurumsal firmalar, sergilemiş olduğumuz renk ve koleksiyonları en ince ayrıntısına kadar inceliyorlar. Eğer koleksiyon için numune alıyorlar ise bu iyiye işaret anlamı taşıyor. Çünkü numunesi alınan renk ve koleksiyon mutlaka siparişe dönüşeceği anlamı taşır. Elbette belli bir müşteri potansiyelimiz var. Bu fuarda prestij amaçlı bulunmak bizim için öncelik taşıyor. Ama kaliteli, farklı ve özgün koleksiyonlar sunduğunuz zaman müşteriler geliyor. Bu anlamda Première Vision fuarı bizim için beklentilerimizin de üstünde gerçekleşti.” dedi.
“2015 zor bir yıl olacak diyebilirim…”
2015 yılı ile ilgili de öngörülerde bulunan Selçuk Yedikardeş;
“2014 yılında yeteri kadar satış gerçekleşmedi. Bu anlamda 2015 zor bir yıl olacak diyebilirim.€ (Euro)-$ (Dolar) paritesi sektörümüzü ciddi anlamda zorluyor. Gerek yurt içi gerekse yurt dışı dalgalanmaların olumsuz etkileri oldu. Avrupa müşterileri eski fiyatlardan devam etmek istiyorlar. Bunu sağlayabilmek herkes adına kolay olmaz. Kur artışları üretim maliyetlerini ciddi anlamda arttırdı. Kur istikrarı olursa sektörümüz açısından zor görünenler verimli hale dönüşebilir. “ şeklinde sözlerini tamamladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.