SON DAKİKA
Hava Durumu

'Yeni asgari ücret iş dünyası için olumlu bir gelişme'

2019 yıl için belirlenen asgari ücrete iş dünyasından da olumlu tepkiler geldi. TÜSİAD Başkanı Bilecik, "İş dünyası için asgari ücr

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2018 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2018 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Yeni asgari ücret iş dünyası için olumlu bir gelişme'
2019 yıl için belirlenen asgari ücrete iş dünyasından da olumlu tepkiler geldi. TÜSİAD Başkanı Bilecik, "İş dünyası için asgari ücret tespitinin 2 bin 20 TL olması çok olumlu bir gelişme oldu." dedi.
Yeni asgari ücrete ilişkin Bilecik, "İş dünyası için asgari ücret tespitinin 2 bin 20 TL olması çok olumlu bir gelişme oldu." dedi. Bilecik, "İş dünyası verilen desteklerden memnun, bu destekler doğrultusunda ağustos itibarıyla yaşadıklarımız bertaraf edildi." diye konuştu. TÜSİAD Başkanı Bilecik, "Reel sektörün finansmana erişim probleminin mutlaka çözülmesi, banka bilançolarında gerekli temizliğin yapılması gerek." dedi. Bilecik, "Gelecek yıl yüzde 1'ler civarında bir büyüme, yüzde 17'ler civarında bir enflasyon öngörüyoruz." şeklinde konuştu. "Şu ana kadar alınan tedbirler fevkalade olumlu." diyen Bilecik, şunları söyledi: "İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nın da olumlu olduğunu görüyoruz ama bunların artık daha uzun vadeli olması gerektiğini düşünüyoruz. Çok önemli sıkıntıları yaşamasına rağmen Türkiye'nin AB üyeliğinin hala vazgeçilmez bir hedef olması gerektiğine inanıyorum." (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.