SON DAKİKA
Hava Durumu

Gelmişken bunları da sor Kemal Bey!

Yazının Giriş Tarihi: 20.07.2022 20:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.07.2022 20:31

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın Bursa’ya gelecek. Partilileriyle buluşacak, STK’ların programlarına katılacak. 
Hazır Bursa’ya gelmişken Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı ve Belediye Başkanlarına şunları da sormasını bekleriz. 


Mesela Kemal Kılıçdaroğlu, dürüstlükten bahseder, kul hakkından dem vurur. İl Başkanı İsmet Karaca’ya ait ve kardeşi tarafından işletilen restoranı neden kaçak yaptın? Neden tarihi binaya zarar verdin?


Kaçak olduğu Anıtlar Kurulu tarafından tespit edilerek gerekli işlemlerin yapılması için Osmangazi Belediyesi’ne yazı yazıldığı ortaya çıkmasına rağmen çıkıp kamuoyundan neden özür dilemedin? 


Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni sabahtan akşama kadar eleştirirken Osmangazi Belediyesi’ni pamuklara sarıp oraya yönelik eleştiri yapmamanın nedeni kaçak restoranının kapatılmaması, mühürlenmemesi için mi?


Nilüfer’de binlerce tek imzayla verilmiş ruhsat iddiası var. Bunların aslı nedir diye sormalı mesela Turgay Erdem’e Kemal Bey. Geçit Kavşağındaki 40 katlı binanın hesabını da sormalı kendi partililerinden ve meclis üyelerinden örneğin. 


EMİRKOOP’ta Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in oyunlarını, NİLVAK’ta yaşananları sorsa mesela Bozbey’e. 


Mesela Mudanya’da Belediye Başkanının uçan kuşla bile davalık olduğunu, millete hizmet etmek yerine neden kavgayla zaman geçirdiğini sorsa mesela Hayri Türkyılmaz’a. 


Mesela Fırat Yılmaz ve Turgay Erdem’e ilçe yöneticinin aynı zamanda belediyede kaçak yapılara bakan birimin başında neden durduğunu sorsa Kemal Bey. 
Mesela Fırat Yılmaz’ın İlçe Başkanı olmasına rağmen neden bayramlaşmalara katılmadığını sorsa.


Bursa’ya geldiğinde parti yöneticilerini bir kenara bırakıp gidip CHP’nin tabanıyla bir çay içimi sohbet etse mesela. Mesela Mustafa Bozbey’in adaylığını nasıl karşıladıklarını sorsa partililerine.  Nilüfer Belediyesi’nin park ve donatı alanlarını ranta neden kurban ettiğini sorsa. 
Hayri Türkyılmaz’a Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gidip neden halkın hukukunu savunmadığını sorsa mesela. 
Eşkel, Esence gibi yerlerde garip gurabanın başına barakasını yıkarken Bademli de, Çağrışan da onlarca kaçak şatoya neden göz yumduğunu sorsa partisinin Belediye Başkanına. 


Belediye personellerinin mesai saatinde Mustafa Bozbey’le gezip kul hakkına neden girdiklerini sorsa. 


Partisi adına iyi bir iş çıkarmış olur. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.