SON DAKİKA
Hava Durumu

Erbaş: Deprem bölgesinde vatandaşlarımız uygun olan camilerimizde diledikleri kadar kalabilirler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilde de hissedilen depremle ilgili geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Deprem bölgesinde evlerine giremeyen tüm vatandaşlarımız, arzu etmeleri halinde il müftülüklerimiz ve din görevlilerimizin rehberliğinde uygun olan camilerimizde diledikleri kadar kalabilirler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2023 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2023 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erbaş: Deprem bölgesinde vatandaşlarımız uygun olan camilerimizde diledikleri kadar kalabilirler

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. En büyüğü 6,6 büyüklüğünde olmak üzere 32 artçı sarsıntı yaşandı. Depremden etkilenen birçok ilde binaların yıkıldığı öğrenildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, depremin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

"Kahramanmaraş Pazarcık merkezde meydana gelen ve birçok çevre ilde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak ekiplerimizle deprem bölgesinde milletimizin yanında olacağız. Deprem bölgesinde evlerine giremeyen tüm vatandaşlarımız, arzu etmeleri halinde il müftülüklerimiz ve din görevlilerimizin rehberliğinde uygun olan camilerimizde diledikleri kadar kalabilirler."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.