SON DAKİKA
Hava Durumu

Gizli servislerin açık kuklaları…

Yazının Giriş Tarihi: 17.08.2020 20:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.08.2020 20:12

Biz paganlarla ilgili yazdıkça, bunların dışarıdan emir alarak hareket ettiklerini söyledikçe karşı çıkıp bizi komplo teorileri üretmekle itham eden pagan uşaklarının yüzüne vurulmuş bir tokattır bu, üstelik kendi patronları tarafından… Kendini layüsel zanneden bu paganlardan biri çıktı ve açıkça “Bu iş darbeyle falan olmuyor. Yanlış yapıyorlar. Ben doğrudan muhalefeti destekleyerek düşüreceğim Erdoğan’ı.” diye yumurtlayıverdi.

Şecaat arz ederken sirkatini söyledi aslında. Kendi büyük, dünyaya hükmeden milletin başkan adayı ya, rahat konuşuyor tabii. Öyle emin ki kendinden kuklalarını bile açık etmekten gocunmuyor. Diyor ki bunlar benim emrimde. Ne dersem yaptırırım. Dediğimi yapacaklar. Ben destekleyeceğim onlar da düşürecek. Nasıl destekleyecek? El altından para vermek, strateji, atılacak iftira ve yalan malzemesi temin etmek falan elbet. Uzaktan muska yazıp okuyup üfleyecek değil ya. On yapanlar yapıyor zaten da yüce rabbim ellerine ayaklarına bulaştırdı.

Ama bunların hepsi suç. Dışarıdan her türlü yardımı almak suç. Yabancı memleketlerin politikacılarının emri altına girmek suç. Üstelik vatana ihanet suçu bu. Ne oluyor? Muhalefet partileri vatan hainleri mi yoksa?

HDP’yi geçtik. Onların ne olduğu, ne istediği iplerinin kimin elinde olduğu malum.

Ama diğer muhalefet partileri ne yapıyor?

Kemal! Çık ortaya iki laf et. Ama öyle mırın kırınla değil. Çık ortaya de ki “ABD veya herhangi bir ülkeden talimat alan en şerefsiz mahlûktur. Onların ajanlarıyla buluşup gizli gizli konuşan en adi şerefsizdir. Kim oluyorsun sen ulan Biden? Sen ne hakla böyle konuşuyorsun ulan?” diye bağıra bağıra söyle…

İplerin başkasının elinde değilsen, dış güçlerden medet ummuyorsan çıkıp bunları söyleyebilmelisin. Yapamıyorsan, bu dediklerimi söyleyemiyorsan haklı olarak müphem ilan ederim seni.

Bak o beğenmeyip bir kenara atmaya çalıştığın Muharrem çıktı hiç olmazsa “Türkiye'de Hükümet değiştirmek sizin işiniz değil, milletin işi.” diye bir tweet attı.

Sen hâlâ çıkıp “Böyle bir aymazlığı tarih yazmamıştır.” gibi bir vecize yumurtluyorsun. Ama doğru, ortada bir aymaz var. Allah söyletiyor…

Ardından, tam da senden beklendiği gibi aynen şöyle diyorsun;

"7 aydır tepki vermediler. Neden şimdi tepki veriyorlar? Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkenin bağımsızlığı için mücadele eden bir gelenekten geliyoruz. Hiçbir emperyal gücün gölgesini dahi kabul etmiyoruz. Çünkü bağımsızlık bizim karakterimizdir. Bu karakterden yola çıktık. Beni üzen şey şu, gerçekten de 7 aydır 7 ay önce söylenen bu sözlere Dışişleri Bakanlığının tepki vermemesi, Erdoğan'ın tepki vermemesi, Fahrettin Altun'un tepki vermemesi, kendi kadrolarının tepki vermemesi ve 7 ay sonra da bunun Türkiye'nin gündemine getirilmesi. Neden? Gerçekten merak ediyorum. Acaba yine birileri 'bunu kullanın deliğe süpürmeyin' mi dedi? Biz bunları merak ediyoruz."

Bu laflarına İletişim Başkanı Sayın Fahrettin Altun bir cevap verdi;

“ABD’de bir başkan adayı muhalefetle iş birliği yapıp Cumhurbaşkanımızı devireceğini söylüyor. Muhalefetin başı “olmaz öyle şey“ demek yerine konuyu gündeme getirdiğim gerekçesiyle bana saldırıyor. Devlet ciddiyeti gereği bu üsluba misliyle mukabele etmiyor ancak esefle kınıyorum.” dedi.

Tabii o devlet ciddiyetiyle bağlı olduğu için söylenmesi gerekenleri tam olarak söyleyemiyor.

Buna benim verecek bir cevabım var ama;

Bak Kemal Efendi. Bu Biden ne demiş? Bir daha hatırlayalım;

“Muhalefet liderliğini desteklediğimizi netleştirmeliyiz. Kürt topluluğunun parlamentolarında yer almasını, ki bu bir süre işe yaramıştı, desteklediğimizi netleştirmeliyiz. F-15'lerin satışı konusunda bir bedel olmalı, bunu ödemeliler. Bu konuyla çok ilgiliyim, çok ilgili. Daha önce yapmış olduğum gibi Türk unsurlarından daha fazla verim alıp onları desteklemeliyiz. Darbe ile değil seçimle Erdoğan'ı devirmeliyiz. İstanbul'dan atıldı. Partisi atıldı. Yapacağım son şey ona Kürtler konusunda boyun eğmek olurdu. Bölgedeki müttefiklerimizle bir araya gelip onun bölgedeki faaliyetlerini tecrit etmek gibi bir sürü işimiz olacak.”

Ne diyormuş? Buna açıkça ifade edersek aynen şöyle:

“Ben bunları daha önce kullandım. Şimdi daha etkin kullanmamış gerek. Kürtlerle görüşüp İstanbul’dan attırdım Erdoğan ve partisini”

Çık şerefinle bu şerefsize cevap ver. De ki “Ben senin oyuncağın olmadım. Ben vatan haini değilim. Adi herif, ağzını topla.”

Diyemiyorsan adamın dediklerinin doğru olduğunu kabul etmişsindir.

Bak Muharrem açık açık söyledi.

Bu arada, Muharrem’den bahsedince aklıma geldi birden. Bakın Mustafa Sarıgül de parti kuruyormuş. Gençler pek bilmez, bazıları da hatırlamayacaktır. O yüzden kısaca hatırlatayım;

Bu Sarıgül var ya bu Sarıgül. Bir zamanlar çıkıp “Beni CIA de onaylıyor.” gibilerden bir zırvaya imza atmış ve seçilememişti.

Benden söylemesi…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.