SON DAKİKA
Hava Durumu

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın müjdelediği 12 bin 823 personel istihdamıyla ilgili ilanlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular 17 Mart'a kadar sürecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2022 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2022 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı

Adalet Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatına çeşitli kadrolar için 301 personel alacak.

Bu kadrolar için başvurular 1-17 Mart arasında e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım bölümünden veya Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak.

Ayrıca 6 bin 459 zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen işaret dili tercümanı, şoför, aşçı ve hizmetli ile 500 icra katibi alınacak.

Bu kadrolar için de başvurular 1-17 Mart arasında e-Devlet üzerinden "Adalet Bakanlığı İş Başvurusu" ekranından gerçekleştirebilecek.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 5 bin 455 personel alacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde ise 5 bin 455 infaz ve koruma memuru, büro personeli, hemşire, teknisyen, şoför, aşçı, kaloriferci istihdam edilecek.

Başvurular, 1-17 Mart arasında e-Devlet'ten Adalet Bakanlığı İş Başvuru bölümünden alınacak.

Bunun yanı sıra aralarında psikolog, öğretmen, sosyal çalışmacı, veteriner, inşaat mühendisi, gıda mühendisi ve fizyoterapistin de bulunduğu 108 sözleşmeli personel için de adaylar başvurularını 1-17 Mart arasında e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım bölümünden veya Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecek.

İlanların detaylarına ve başvuru şartlarına Resmi Gazete'den veya Adalet Bakanlığının internet sitesinden ulaşılabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.