SON DAKİKA
Hava Durumu

Annesinin sahiplenmediği kuzuya evde bebek gibi bakıyorlar

Bolu’da hobi olarak hayvancılıkla uğraşan Sabriye Karagöz, annesinin sahiplenmediği kuzuya evinde bebek gibi bakıyor. ’Kartopu’ ismini verdiği kuzunun altını bezleyen Karagöz, aynı zamanda onu biberonla besliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2022 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2022 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Annesinin sahiplenmediği kuzuya evde bebek gibi bakıyorlar

Paşaköy Mahallesinde yaşayan ve hobi olarak hayvancılıkla uğraşan Sabriye Karagöz’ün koyunlarından birisi geçtiğimiz günlerde doğum yaptı. Doğum yapan koyunun yavrusunu ahırda gözlemleyen Karagöz, kuzunun annesi tarafından sahiplenilmediğini ve emzirilmediğini fark etti. Karagöz, küçük doğan kuzunun diğer hayvanlar arasında ezilmemesi için evine getirdi. Karagöz, ’Kartopu’ ismini verdiği kuzuya banyo yaptırdıktan sonra altını bezleyerek evinde bebek gibi bakmaya başladı. Evde yaşayanların maskotu haline gelen ve biberonla beslenen kuzu, kendi kendine bakabilecek hale geldiğinde diğer hayvanların yanına bırakılacak.

"Evde bize eğlence oldu"

Kuzuya çocuk gibi baktığını söyleyen Sabriye Karagöz, "Hobi olarak baktığım 25-30 tane hayvanım var. Bunun da annesi yavruladı ama kabul etmedi. Diğer hayvanlar da kabul etmiyor. Eve getirdim, güzel bir banyo yaptırdım. Biberonla besliyorum, 10 gün evde duracak. Altına bezini de bağlıyorum. Bebek gibi bakıyorum, Maşallahı var. Annesi hiç emzirmedi. Doğduktan sonra 2 gün getirmemiştim. Bunu çiğnemesinler diye eve getirdim. Evde de bize eğlence oldu, çocuk gibi. Sabah altını alıyorum. 1 hafta sonra diğerlerinin yanına vereceğim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.