SON DAKİKA
Hava Durumu

'Arkalarına terör örgütlerini alanlar ellerini ovuşturarak seçim sonucunu bekliyorlar'

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da partisince düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2019 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2019 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Arkalarına terör örgütlerini alanlar ellerini ovuşturarak seçim sonucunu bekliyorlar'
Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da partisince düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.
Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da partisince düzenlenen mitingde halka hitap ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu mitingindeki konuşmasında, "Paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davamıza maalesef aykırı düşen birisi utanmadan, sıkılmadan benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş. Beraber yola çıkarsın ama yolda eğer arkadaşını satarsan o zaman Ordulu ona ne deneceğini çok iyi bilir." ifadelerini kullandı. "Bizde muhabbet pazara kadar değil, mezara kadar mezara..." diyen Erdoğan, "Terör örgütüyle bir olup bize parmak sallayan kişiyle bizim ne muhabbetimiz ne de dostluğumuz olur." şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin'i eleştirerek, şöyle konuştu: "Bu kişi Ordu'ya yapılan her işe sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya? AK Parti'nin gücünü, imkanlarını, hizmetlerini kendilerine mal edenler, en başta Ordu'ya, sizlere saygısızlık ediyor demektir. Bu şehre ne yapılmışsa altında sadece ve sadece AK Parti'nin ve onunla yol yürümeye devam eden kadroların imzası vardır. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkmaya yüz bulamasın." Erdoğan, "Dava adamı olmak pazara kadar olmaz, ölene kadar olur." ifadesini kullandı.
"Arkalarına terör örgütlerini alanlar sandıktan çıkacak sonucu bekliyor"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arkalarına terör örgütlerini, karanlık güçleri alan birileri her seçimde olduğu gibi bu sefer de ellerini ovuşturarak seçim sandığından çıkacak sonucu bekliyorlar. Eğer istediklerini elde edebilirlerse bir karabasan gibi ülkemizin başına çökmeye hazırlanıyorlar. Bu kifayetsiz muhterisleri de sizlerle birlikte inşallah bir kez daha sandığa gömeceğiz."şeklinde konuştu.
"Birliğimizi beraberliğimizi bozmayacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birliğimizi beraberliğimizi bozmayacağız. AK Parti ve MHP olarak Cumhur İttifakı'nın içinde konsolide olacağız, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız." dedi. (AA)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.