SON DAKİKA
Hava Durumu

Armutlu Kaymakamı başına ateş ederek intihara kalkıştı

Yalova'nın Armutlu ilçesi kaymakamı Alparslan Kılıç, silahla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Kılıç, yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2022 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2022 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Armutlu Kaymakamı başına ateş ederek intihara kalkıştı

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Yalova'nın Armutlu ilçesinde göreve başlayan evli ve 2 çocuk babası Alparslan Kılıç (45), evinde beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

DURUMU KRİTİK

Ağır yaralanan Kılıç, evine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakımda tedavi altına alınan Kaymakam Kılıç'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayda kullanılan tabancanın kaymakamın evinde bulunduğu ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

ALPARSLAN KILIÇ KİMDİR?

1977 yılında Hollanda'da doğdu. İlk-Orta ve Lise Eğitimini Yozgat'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra Kaymakamlık mesleğine intisap etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Kılıç iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Sinop - GERZE, Aksaray - GÜLAĞAÇ ve Giresun - DOĞANKENT Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. 1 yıl süre ile İngiltere'de dil eğitimi ve kamu yönetimi alanında çalışmalar yaptı. Kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren Kılıç; Kayseri - AKKIŞLA, Ardahan - ÇILDIR, Edirne - HAVSA, Diyarbakır - Dicle, Eskişehir - Sivrihisar Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 14 Şubat 2017 tarihinde Dicle Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi. 19.08.2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Armutlu'ya atanan Kılıç, 08.09.2021 tarihinde görevine başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.