SON DAKİKA
Hava Durumu

Avustralya Eğitimde ‘Mükemmellik’ Ödülü Maarif’in

Maarif Okulları başarılarına bir yenisini daha ekledi. Avustralya Uluslararası Maarif Okulları, 2022 Avustralya Eğitim Ödülleri'nde binlerce seçkin okul arasından Avustralya’nın en prestijli ödüllerinden ‘Mükemmellik’ Ödülü'ne layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2022 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2022 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Avustralya Eğitimde ‘Mükemmellik’ Ödülü Maarif’in

Avustralya Sydney’de faaliyete başladığı 2019’dan bu yana gerek eğitim öğretim alanındaki çalışmaları gerek sosyal ve kültürel alanda ortaya koyduğu işlerle adından söz ettiren Avustralya Uluslararası Maarif Okulları, Okul yönetimi, okul müdürü ve öğretmenlerin gayretleriyle dört yıl gibi kısa bir sürede Avustralya’nın en prestijli okulları arasına girdi.

ZEYNEP YASEEN’E YILIN OKUL MÜDÜRÜ ÖDÜLÜ
Avustralya’nın en prestijli ödüllerinden olan bu ödül, ülkenin en iyi performans gösteren okullarının ve eğitimcilerinin olağanüstü başarılarını ödüllendiriyor. Ülkenin ileri gelen eğitim yöneticileri ile eğitimcilerinin jürilik yaptığı Avustralya Eğitim Ödülleri’nde; kısa zamanda gösterdiği hızlı gelişme, çocukların zihinsel ve sosyal gelişimleri için uyguladığı programlar ile Türkçe programları sayesinde Avustralya Uluslararası Maarif Okulları Müdürü Dr. Zeynep Yaseen’e Özel Okullar kategorisinde Yılın Okul Müdürü ödülü verildi. 
EFKAN ALA ZİYARET ETMİŞTİ
25 Haziran’da AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, okula ziyarette bulunmuştu ve kendisine bilgiler verilmişti. Okuldan yapılan açıklama şu şekilde; “AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala Beyin başkanlığındaki milletvekili heyeti okulumuzu ziyaret etmiştir. Heyete Kanberra Büyükelçimiz Ekselansları Korhan Karakoç Bey de eşlik etmiştir. Heyete okulumuz hakkında geniş bilgi verilmiştir.”

(Kadir Umut PEHLİVAN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.