SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Varank'tan Müslümanlara yönelik saldırıya tepki; 'Irkçı, sapık terörist...'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Yeni Zelanda'da bir ırkçı, mülteci düşmanı, sapık terörist, Müslüman kardeşlerimizi ibadet esnasın

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Varank'tan Müslümanlara yönelik saldırıya tepki; 'Irkçı, sapık terörist...'
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Yeni Zelanda'da bir ırkçı, mülteci düşmanı, sapık terörist, Müslüman kardeşlerimizi ibadet esnasında şehit etti. Maalesef dünyada ırkçılık, İslamafobi artış gösteriyor." dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Yeni Zelanda'da bir ırkçı, mülteci düşmanı, sapık terörist, Müslüman kardeşlerimiz cuma namazı kılarken onlara saldırdı ve kardeşlerimizi ibadet esnasında şehit etti. Maalesef dünyada ırkçılık, İslamafobi artış gösteriyor. Her gün din kardeşlerimize, dindaşlarımıza yapılan yeni bir saldırıyı haberlerde okuyoruz." dedi. Varank, Nevşehir'de yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sayın Cumhurbaşkanımız sıklıkla bir beka meselesinden bahsediyor. Bazıları 'bu beka meselesi' neymiş diyorlar ama işte bugün bunun ne olduğunu görmüş olduk. Bizim buradaki mesuliyetimizden, bu topraklardaki mevcudiyetimizden yüzyıllardır rahatsız olanlar var. Onun için yerli yersiz ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar. Ama ben biliyorum ki sizler her zaman devletimizin, milletimizin, bayrağımızın yanında olacaksınız ve her zaman Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaksınız." (AA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.