SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan Erdoğan rallicileri kutladı

Başbakan Erdoğan, Katar Rallisi'nde bayanlar klasmanı birincisi Burcu Çetinkaya ve Yardımcı Pilot Özlem Akgüç'ü kutladı. Emine Erdoğan

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2013 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2013 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Erdoğan, Katar Rallisi'nde bayanlar klasmanı birincisi Burcu Çetinkaya ve Yardımcı Pilot Özlem Akgüç'ü kutladı. Emine Erdoğan, ''Başbakan, artık siyasette ralli yapıyor'' dedi.


 
 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası Katar Rallisi'nde bayanlar klasmanı birinci ve Grup N 5'incisi Burcu Çetinkaya ve Yardımcı Pilot Özlem Akgüç'ü kutlayarak, yarış araçlarını inceledi.

Başbakan Erdoğan, Katar'ın başkenti Doha'da konaklayacağı otelde Çetinkaya ve Akgüç tarafından karşılandı. Erdoğan, kazandıkları ödülleri kendisine sunan rallicileri başarılarından dolayı tebrik etti, rallici bayanlardan araç ve yarışlar hakkında bilgi aldı.

Burcu Çetinkaya, yarışta takla attıklarını ve 5 lastiği değiştirdiklerini belirterek ''Suriye'ye destek için yarıştık, bütün zorluklara rağmen yarışı tamamladık'' dedi.

Yardımcı Pilot Özlem Akgüç, araç üzerinde bulunan Başbakanlığın ''Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye'' yardım kampanyasının afişlerini ve aracın ön camındaki Arapça yazılmış besmeleyi göstererek ''Bismillahirrahmanirrahim diye başlıyor, el ele veriyoruz. Allah'ın izniyle kazanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

En büyük hedefinin Ortadoğu'da yarışmak olduğunu dile getiren Akgüç, Suriye için yarıştıklarını anımsatarak ''Biz Suriye için yarıştık, sizin de Suriye için görüşmelerde bulunmanız tam anlamıyla bir tevafuk'' diye konuştu.
Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan rallici bayanlarla kampanyanın afişi önünde fotoğraf çektirdi.

O kadar riskli işlere girmiyorum

Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin Katar'da böyle bir sürprizle karşılaşacağını bekleyip beklemediğini sorması üzerine ''Onlar sinyali daha önce vermişlerdi'' yanıtını verdi. Ralliye ilgisinin olup olmadığının sorulması üzerine de Erdoğan ''Yok. Artık o kadar riskli işlere girmiyorum. Ben gidişimizde ralliye isabet ederiz diye düşünmüştüm ama onlar maalesef önceden bitirmişler'' dedi.

Siyasette ralli yapıyor

Erdoğan'ın bu sözleri üzerine eşi Emine Erdoğan da ''Artık siyasette ralli yapıyor'' değerlendirmesinde bulundu. Erdoğan da eşi Emine Erdoğan'ın sürat konusunda kendisini ürküttüğünü ifade ederek ''Eskiden sürat yapardım, artık yapmıyorum. Korumaların arkasından 110-120 öyle gidiyoruz'' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.