SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: En küçük mağduriyete dahi izin vermeyecek, ailelerimize sahip çıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kaybettiğimiz madenci kardeşlerimizin aileleri, evlatları emanetlerimizdir. Can kayıplarını telafi edemesek de, vefat eden kardeşlerimizi geri getiremesek de en küçük mağduriyete dahi izin vermeyecek, ailelerimize sahip çıkacağız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2022 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2022 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En küçük mağduriyete dahi izin vermeyecek, ailelerimize sahip çıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Bartın'da meydana gelen maden kazası sonrası derhal başlatılan çalışmaların birçok kuruluşun ve sahadaki bakanların katılımıyla aralıksız sürdüğünü aktardı.

"Kardeşlerimizin aileleri, evlatları emanetlerimizdir"

Erdoğan, "Kaybettiğimiz madenci kardeşlerimizin aileleri, evlatları emanetlerimizdir. Can kayıplarını telafi edemesek de, vefat eden kardeşlerimizi geri getiremesek de en küçük mağduriyete dahi izin vermeyecek, ailelerimize sahip çıkacağız." dedi.

Adli makamların, herkesin canını, ciğerini yakan bu elim hadiseyi tüm boyutlarıyla soruşturacağını, en ufak bir ihmali dahi karşılıksız bırakmayacağını vurgulayan Erdoğan, Bartın'a gideceğini ve tüm çalışmalara yerinde vaziyet edeceğini belirtti.

Hayatını kaybeden maden işçilerine Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, Bartın'ın yanı sıra İstanbul'a ulaştırılan yaralılara acil şifalar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.