SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sözde babaların racon kestiği Türkiye geride kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük bir operasyonun hedefi haline getirilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2021 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2021 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sözde babaların racon kestiği Türkiye geride kaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında kameralar karşısına geçerek gündemi değerlendirdi.

NİCE OYULARI, TUZAKLARI BOZDUK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan operasyona değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nice oyunları, tuzakları bozduk. Bu sinsi operasyonu akamte uğratacağız. Sadece hakka ve hakikate bakarak yolumuza devam ediyoruz. Kimin suç çeteleriyle yürüdüğünü milletimiz görüyor, biliyor. İnşallah hep birlikte ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracağız." dedi.

SALGIN TEDBİRLERİNDEN OLUMSUZ ETKİLENEN VATANDAŞLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"Bir ayı aşkın aranın ardından sizlerle yeniden bir araya gelmenin bahtiyarlığı içindeyim. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramını geride bırakıp, Kurban Bayramı'nın heyecanını yeniden duymaya başladık. Yaklaşık 14 aydır devam eden salgın sürecinde milletimizin sağlığını, güvenliğini, aşını ve işini korumak için devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik. Bu netameli dönemi Türkiye olarak en az sıkıntıyla atlattık. Pek çok ülkenin aksine kamu güvenliğini tehdit eden bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Üretim için her türlü desteği verdik. Salgın tedbirlerinden olumsuz etkilenen vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Yanlarında olduk.

661 MİLYAR LİRALIK BİR KAYNAKLA MİLLETİMİZİN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Salgının başladığı günden bu yana 661 milyar liralık bir kaynakla milletimizin yanında olduğumuzu gösterdik. Türkiye'nin 2021 büyüme oranlarının tahminlerin ötesinde gerçekleşeceğine inanıyorum. Finans piyasalarında zaman zaman görülen, manipülasyon ürünü kırılganlıkların önlenmesine yönelik tedbirler alıyoruz. Ekonomi Reform Paketimizdeki somuz düzenlemeleri çıkarmaya başladık. Tüm vatandaşlarımıza çalışacak iş, geleceklerine güvenle bakabilecekleri istikrarlı bir iklim sağlamak olmuştur.

HİÇBİR SENARYO ÜLKEMİZİ HEDEFLERİNE ULAŞMAKTAN ALIKOYAMAZ

Son dönemde ülkemizdeki güven ve istikrarı hedef alan saldırıların gerisinde gençlerimizi karamsarlığa sürükleme gayesi olduğu açıktır. Nice oyunları ve tuzakları bozduğumuz gibi bu sinsi operasyonu da akamete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir senaryo ülkemizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz.

Sözde babaların racon kestiği Türkiye geride kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.