SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Davutoğlu'na cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Davutoğlu'nun açıklamaları ile ilgili "Söyleyecekleri ne varsa söylesinler, böyle lafla tehdit olmaz. Bagajla

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2019 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2019 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Davutoğlu'na cevap
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Davutoğlu'nun açıklamaları ile ilgili "Söyleyecekleri ne varsa söylesinler, böyle lafla tehdit olmaz. Bagajlarındakini ortaya dökmelerinde fayda var." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Melike Hatun Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.  "İdlib'le ilgili gelişmelerde 'bizim istediğimiz noktadadır' dersek bu yalan olur. Şu anda bizim istediğimiz noktada değil." ifadelerini kullanan Erdoğan, "İdlib'de 9 ve 10 nolu gözlem kulelerimize bazı tacizler olmuştu. Sayın Putin'le yaptığımız görüşme sonrası gerekli uyarılar yapıldı." şeklinde konuştu. Bir gazeteci, Ahmet Davutoğlu'nun 7 Haziran 2015-1 Kasım 2015 arasında yaşanan terör eylemleriyle ilgili söylediği; "Terörle mücadelede defterler açılırsa birçok insan, insan yüzüne çıkamaz." sözlerini hatırlatarak; "Bu sözleri ve olası yeni parti adımlarını nasıl değerlendiriyorsunuz." sorusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yöneltti.  Erdoğan, soruya şu cevabı verdi; "Biz bunları geçmişte yaşadık. Bizim partimizden grup kuracak şekilde ayrılıp esamesi okunmayanlar çıktı. CHP'nin içinde sığıntı durumuna düşenler oldu. Biz AK Parti olarak tarih yazar konumundayız. AK Parti uluslarası olmuş konumdadır. Bu arkadaşlar söyleyecekleri ne varsa söylesinler. Lafla tehdit olmaz. Bagajlarında ne varsa ortaya döksünler. Belki biraz daha fayda elde edebilirler. Bizim öyle bir endişemiz yok. AK Parti çalışmalarını en güçlü şekilde sürdürüyor. AK Parti olarak başında şahsımın olduğu bu dava ülkenin dört bir yanında ne yapmış bunlara bakın. Bizim eserlerimiz ortada, yolumuza devam ediyoruz. Hafta sonu Konya'dayım orada da açılışlarımız var. Laf değil, iş üretiyoruz
"BM Genel Kurulu'nda Sayın Trump'la bir araya geleceğiz"
Erdoğan, Suriye'deki gelişmelerle ilgili de "BM Genel Kurulu'nda Sayın Trump'la bir araya geleceğiz. Orada da yine bu konuları ele alacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "F-35'ler konusunda ABD şu andaki tutumunu devam ettirirse biz tabii başımızın çaresine bakacağız." ifadelerini kullandı.
Kadın cinayetleri
Erdoğan, kadın cinayetlerine dair de, "Parlamentomuz kalkar idam konusunda kararını verirse ben bunu onaylarım. Hiç düşünmem. Bu konuda vicdanım da rahattır." ifadelerini kullandı. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.