SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taksim'de ezanın ıslıklanmasına sert tepki

Başkan Erdoğan, Adana'da düzenlenen mitingde halka hitap ediyor. 8 Mart'ta Taksim'de toplanan kalabalığın ezana yaptığı saygısızlığa se

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2019 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2019 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taksim'de ezanın ıslıklanmasına sert tepki
Başkan Erdoğan, Adana'da düzenlenen mitingde halka hitap ediyor. 8 Mart'ta Taksim'de toplanan kalabalığın ezana yaptığı saygısızlığa sert tepki gösteren Başkan Erdoğan, "Taksim'de CHP ve HDP'nin öncülüğünde güya kadınlar günü için bir araya gelen bir grup Ezan-ı Muhammediye'ye terbiyesizlik ettiler. Ezana hürmet etmeyen, bayrağa da hürmet etmez." dedi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. 8 Mart'ta Taksim'de toplanan kalabalığın ezana yaptığı saygısızlığa çok sert tepki gösteren Başkan Erdoğan, "Taksim'de CHP ve HDP'nin öncülüğünde güya kadınlar günü için bir araya gelen bir grup Ezan-ı Muhammediye'ye terbiyesizlik ettiler. Ezana hürmet etmeyen, bayrağa da hürmet etmez." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasında satır başları:

Cumhur İttfakı günübirlik çıkar ittifakı değildir, 3-5 belediye daha fazla kazanmak için kurulmuş değildir. Bu ittifak sokaklarda ve meydanlarda kurulmuştur. Biz Cumhur İttifakı'nı sınırlarımıza dayanan terör örgütlerinin saldırıları karşısında saflarımızı sıklaştırırken kurduk. Kılıçdaroğlu sen korkaksın korkak. Ancak FETÖ'cülerle sığınır, tankların arasından kaçar gidersin. Bu ittifak biz ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırana kadar devam edecek. Adana'dan Cumhur İttifakı'nın sembolü ve lokomotifi olmasını bekliyorum. Adana bu ittifaka sahip çıkarsa tüm Türkiye sahip çıkar. Bu bayrağa, ezana tahammülü olmayanlarla karşı bir ittifakla seçime giriyoruz. Taksim'de güya kadınlar günü için bir araya gelen bir grup Ezan-ı Muhammediye'ye terbiyesizlik ettiler.
TAKSİM'DE EZANIN ISLIKLANMASINA SERT TEPKİ
Bayrağa ve ezanı tahammülü olmayanların birlikte hareket ettiği bir dönemdeyiz. Bu bayrağa, ezana tahammülü olmayanlarla karşı bir ittifakla seçime giriyoruz. Taksim'de CHP ve HDP'nin öncülüğünde güya kadınlar günü için bir araya gelen bir grup Ezan-ı Muhammediye'ye terbiyesizlik ettiler. Ezana hürmet etmeyen, bayrağa da hürmet etmez. Ezana sahip çıkmayan, yarın öbür gün düşman kapıya dayandığında tıpkı 15 Temmuz'u alkışladıkları gibi onları da alkışlarlar. Biz bu bayrağın altında doğduk. Bu bayrağın altında öleceğiz. Özgürlüğümüzün sembolü bayrağımıza göz dikenlere karşı mücadele etmeyi sürdüreceğiz. (aksam.com.tr)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.