SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan açıkladı: AK Parti'nin tüm kongreleri iptal edildi!

Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla kongreye katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgının kontrolden çıkmasının yol açacağı sorunların daha büyük olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2020 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2020 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan açıkladı: AK Parti'nin tüm kongreleri iptal edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kütahya, Afyonkarahisar, Batman ve Siirt 7. Olağan İl Kongrelerine, Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan önlemlerin önemine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, pandemi sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başvurulan yöntemlerin bir mecburiyete bağlı olarak gerçekleştirildiğinin altını çizen Erdoğan, çok önemli mesajlar verdi.

"BU GÜNLERİ GERİDE BIRAKACAĞIZ"

Alınan önlemlere dikkat çeken Erdoğan, "Salgının kontrolden çıkmasının yol açağı sorunlar daha büyük olduğu için adeta bağrımıza taş basarak, bu yöntemlere başvurmak zorunda kalıyoruz.

Salgının seyrini en kısa sürede belirlediğimiz hedefe indirerek, bu günleri geride bırakacağız.

Milletimizin desteği ve hassasiyetiyle bu yeni dalgayı da kırdığımızda, önümüzde aydınlık bir gelecek bizi bekliyor. " dedi.

KONGRELER ERTELENDİ

Salgının kontrole alındığı döneme kadar kongrelerin de erteleceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongrelerimizi erteliyoruz. Yeni dalgayı da kırdığımızda aydınlık günler gelecek." açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.