SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan; 'Stokçulara gereğini yapacağız'

AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Stoklara ve stokçulara fırsat vermeyeceksiniz. Eğer stokçular tarafım

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2018 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2018 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan; 'Stokçulara gereğini yapacağız'
AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Stoklara ve stokçulara fırsat vermeyeceksiniz. Eğer stokçular tarafımızdan belirlenirse biz de gelir, gereğini yaparız." dedi.
Ekonomideki gelişmelere ilişkin, iş dünyası ve üreticilere çağrıda bulunan Erdoğan, şöyle konuştu: "Stoklara ve stokçulara fırsat vermeyeceksiniz. Eğer stokçular tarafımızdan belirlenirse kimse kusura bakmasın, biz de gereğini devletin, yasaların bize yüklediği görev sebebiyle gelir, adımımızı atar, gereğini yaparız." Yerel seçimlere yönelik çalışmaların sürdüğüne işaret eden Erdoğan, şunları kaydetti: "Mahalli seçimlerde en isabetli adayları belirleyerek, en verimli çalışmaları gerçekleştirerek hedeflerimize ulaşmalıyız. Kimse, 'Bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur, bu benim buyumdur.' diye bize aday teklifiyle gelmesin. Başarıları ve hizmetleri ile milletimizin gönlünde yer eden arkadaşlarımızla zaten devam edeceğiz. Bunun yanında FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerine bulaşmamış olması, milletimizin değerleriyle çatışmaması, birikimi ve projeleri ile hizmet etmeye uygunluk arz etmesi şartıyla AK Parti'nin kapıları herkese açık." Öte yandan Suriye'ye yönelik gelişmeleri de değerlendiren Erdoğan, "Bugüne kadar Suriye'de attığımız hiçbir adımın yanlış olmadığını gördüğümüz için İdlib'deki imtihandan da Allah'ın izniyle yüzümüzün akıyla çıkacağımızdan şüphe duymuyoruz." dedi. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.