SON DAKİKA
Hava Durumu

Gazeteci Nezir Asaroğlu’na kahpe saldırı!

Bursa Şehir Gazetesi sahibi Gazeteci Nezir Asaroğlu, oturduğu sitenin otoparkında kimliği belirsiz 2 kişinin arkadan kahpece saldırısına uğradı. Kahpe saldırıyı yapan iki kişi olayın ardından kaçtı. Asaroğlu, hakkında yayın yaptığımız malum şahısların maşaları tarafından uzun süredir hedef gösteriliyordu. 

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2022 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2022 22:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gazeteci Nezir Asaroğlu’na kahpe saldırı!

Gazeteci Nezir Asaroğlu, dün öğlen 12.55 sıralarında ikamet ettiği Yaseminpark Sitesi’nin otoparkında tanımadığı ve daha önce hiç görmediği iki kişinin saldırısına uğradı. Kahpe saldırıyı yapan iki saldırgan olay yerinden kaçarken, emniyet güçleri saldırganları yakalamak için harekete geçti. Saldırıda yaralanan Gazeteci Nezir Asaroğlu, darp raporu alırken, Emniyete giderek suç duyurusunda bulundu. Bursa’da güvenlikli bir sitede bu saldırının yaşanması, akıllara güç odaklarının korku salmak için hedef olarak korkusuz kalem Nezir Asaroğlu’na kahpece saldırarak mesaj vermek istedikleri düşüncesini getirdi. 


ASAROĞLU SALDIRIYI DUYURDU
Oturduğu sitenin otoparkına kadar gelerek Asaroğlu’na saldırıda bulunan kirli ellerin iki tetikçisi, olay yerinden kaçarken, Gazeteci Nezir Asaroğlu, saldırıyı sosyal medya hesabından duyurdu. Asaroğlu’nun yazılarından rahatsız olan odakların kiraladıkları iki tetikçi aracılığı ile gözdağı vermeye kalktıkları olay, aynı zamanda devlete de bir meydan okuma görüntüsü verdi. Onlarca kameraya rağmen bu saldırıyı yapma cesareti, bir anlamda güçlü bir arkamız var mesajı vermek anlamına da geliyor. Asaroğlu, saldırıyı, “Oturduğum sitenin otoparkında daha önce hiç görmediğim iki kişi tarafından saldırıya uğradım. Çok şükür ciddi bir şeyim yok” paylaşımıyla duyurdu.


NEREDEN ALIYORLAR BU CESARETİ?
Asaroğlu daha sonra bir paylaşım daha yaparak, “Girişi çıkışı kontrol altında her metrekaresinde güvenlik kamerası olan bir sitede böyle bir saldırıyı yapabilme cesareti gösteren şahısların güvendikleri dağlar olmalı… çıkacak ortaya elbette” ifadelerini kullandı. Olayın duyulmasının ardından binlerce geçmiş olsun mesaj ve telefonu alan Asaroğlu, olayın peşini bırakmayacağını söyledi. Devletin ve emniyetin tüm imkanlarıyla olayın aydınlatılması için devrede olduğunu anlatan Asaroğlu, “Arayan haber almaya çalışan o kadar çok sevenimiz oldu ki cevap verme imkanım olamadı. Haklarını helal etsinler. Sağlığım gayet iyi.  Emniyet tüm gücüyle bu kahpeliği yapanları bulmak için çaba gösteriyor” dedi. 


KAHPELERE PABUÇ BIRAKMAYIZ
Öte yandan genelde gazetecilere özelde ise Nezir Asaroğlu’na yapılan saldırı ilk değil. Cesur ve gerçekleri ortaya koymaktan korkmayan gazetecilere sık sık bu tür saldırılar yapılırken, maşa kullanan odakların vermeye çalıştıkları bu gözdağına kimse Bursa Şehir Gazetesi ve gerçek gazetecilerin boyun eğeceğini düşünmemeli. Bursa Şehir Gazetesi ve Nezir Asaroğlu, ilk günden itibaren sapmadığı ve ödün vermediği milletin hakkını, kamunun hukukunu koruma, hırsızla arsızla kanunsuzla olan mücadelesini sürdürecek. Bu kahpe saldırıyı yapanlarla da hukuk önünde, milletin vicdanı önünde ve siyaset sahnesinde hesaplaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İte köpeğe pabuç bırakacak değiliz. 


(Şehir)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.