SON DAKİKA
Hava Durumu

Gezi'nin aktörü Alabora İngiltere'ye mi kaçıyor?

Londra'da yaşayan Gezi çapulcusu Mehmet Ali Alabora'nın İngiliz vatandaşlığına geçmek için girişimde bulunduğu öne sürüldü.. Bu iddia, "

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2014 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2014 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gezi'nin aktörü Alabora İngiltere'ye mi kaçıyor?
Londra'da yaşayan Gezi çapulcusu Mehmet Ali Alabora'nın İngiliz vatandaşlığına geçmek için girişimde bulunduğu öne sürüldü.. Bu iddia, "Alabora İngiltere'ye mi kaçıyor" sorusunu gündeme getirdi.

Birçok ülkede iş yapmaya çalıştığını söyleyen Alabora, hakkındaki iddiayla ilgili, Güneş gazetesinden Birsen Altuntaş’a konuştu. İşte o açıklamalar:

“Almanya’da bir operada oynadım. Şu an İngiltere’deyim. Burada bir takım işlerim var. Bir haftadır da zaten başkanlığını yaptığım Oyuncu Sendikası’nın Atina’daki toplantısındaydım. Şu anda buraya yerleştim durumu yok.

İngiliz vatandaşlığına geçmeyi çok istiyorum demekle olacak bir şey değil. Bir takım projeler var. Onların peşinden koşturuyorum. Şu anda burada işler oluyor. Ben de çalışmaya çalışıyorum. Nerede iş varsa orada olmaya, oyunculuk yapmaya, proje geliştirmeye çalışıyorum. Şu anda Türkiye’ye dönme planım yok. Eylülde Oyuncu Sendikası’nın Genel Kurulu var. Ben de büyük ihtimalle o zaman gelirim.”

ALABORA İNGİLTERE'YE Mİ KAÇIYOR

İngiliz vatandaşlığına geçmek için girişimlerde bulunan Alabora'nın bu tavrı, "korkusundan İngiltere'ye mi kaçıyor" sorusunu gündeme getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.