SON DAKİKA
Hava Durumu

İHH'ya 'Dostmodern Darbe' katkısı

Gazeteci-yazar Arseven, ülke gündemindeki güncel tartışmaları konu edindiği kitabının gelirini İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2014 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2014 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gazeteci-yazar Arseven, ülke gündemindeki güncel tartışmaları konu edindiği kitabının gelirini İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfına bağışlayacağını duyurdu


Gazeteci-yazar Serdar Arseven, "Dostmodern Darbe" adını verdiği ve ülke gündemindeki güncel tartışmaları konu edindiği kitabının gelirini, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfına (İHH) bağışlayacağını açıkladı. Yeni Akit Gazetesi Yazarı ve Genel Yayın Danışmanı Arseven, "Dostmodern Darbe" adlı çalışmasının, geçen hafta kitapçılarda yerini aldığını belirtti. Kitabının gelirini İHH'ya bağışlama kararı aldığını belirten Arseven, "Kitabın satış gelirini İHH'ya bağışlayacağımızı bugün, gazete ilanları ile de deklare ettik. Bu kararımızdan İHH da çok memnun oldu. İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım'la görüştüm. Kitabımızın gelirini yetimlere göndereceklerini belirtti. Bundan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Arseven, ülke gündemindeki güncel tartışmaları ele aldığı kitabının arka kapağında şu ifadelere yer verdi: "Gazetecilik büyük sorumluluk isteyen bir meslektir. Bir satırlık yazı, hayatların kararmasına, büyük karışıklıkların çıkmasına yol açabilir. Bununla birlikte 'büyük hayırlara' da vesile olabilir. Gazeteci elindeki bu gücün farkında olarak hareket etmeli, günlük gelişmelerin cazibesine kapılıp 'gitmekten' mümkün olduğunca uzak durmalıdır. Gazeteci 'kullanıma' kapalı olmalıdır!..

Günü ıskalamamalı ancak hangi 'operasyonların' hangi amaçlara 'hizmet' ettiğini sorgulama çabasından da geri durmamalıdır.

Elinizdeki kitap, bu çabanın ürünüdür. Kim ne yapıyor, nerede, niçin duruyor?..

'Dostmodern darbe'nin arka planı...

Tablo tablo, grafik grafik, belge belge..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.