SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan CHP'ye sert tepki

İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu, aday belirleme sürecinde yaşanan kavgalar sonrasında İyi Parti'ye yönelik tepkilere ve HDP-Kemal Kılıçdaroğlu ilişkisini yerden yere vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2023 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2023 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan CHP'ye sert tepki

14 Mayıs seçimine 53 gün kala muhalefet fokurduyor..

6'lı masanın aday belirleme sürecinde yaşanan kavgalarda sesi en çok çıkan ve HDP ile yapılan masa altı pazarlıkalarına en çok tepki gösteren isimlerden biri olan İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu bir basın toplantısı düzenledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık dayatmasından HDP ile olan ilişkilerine kadar birçok konuya değinen Ağıralioğlu, CHP ve HDP'yi adeta bombaladı.

"Meral Akşener'e pusu kuruldu"

Ağıralioğlu şöyle konuştu:

"Akşener masada dayatmayla karşı karşıya kaldı. Bize pusu kurulmasından rahatsızız. Sırf kaybetme endişesi duyuluyor diye bize küfür edilmesinden rahatsızız.

"50+1'i geçmek için her yol mubah değildir"

50'yi 1 geçmek için her yol mubah değildir. Siyasi mücadelede millete umut olmak istiyorsanız iktidarın yaptıklarını yapmayacaksınız.

Meral Akşener'in tahammül ederek bütün bu süreçlerin içerisinde bugüne getirdiği mücadelede kendisine pusu kurulmasından rahatsızız. Sırf kaybetme endişesi kuruyoruz diye bize pusu kurulmasından rahatsızız.

Biz hassasiyetin merkezine 50+50'yi koyuyoruz. 50'yi bir geçmek arzuyla kazanma şehvetine kapılırsa siyaset kirlenecek dedik.

"33 günde 30 yıllık küfür edildi"

Biz kimsenin mezhebine inancına hürmetsizlik edecek değiliz. İyi Parti'nin 5 yıllık emeğin iktidar olma hevesine kurban edilmesine itiraz ettik.

Meral Akşener'in kaybetme endişesine küfür ediyorsanız, siz iktidara gelince ne yapacağı belli olmayan bir güce dönüşüyorsunuz. İyi parti ailesi bunca iftiranın altında 5 yılını geçirdi. Ana muhalefet partsinin kazanabiliriz duygusunun mimarı olan partiye 3 günde 30 yıllık küfür edildi.

Siz bize parmak sallerken, tahammül seviyenizin olmadığını gösterdiniz. Ne dinimiz, ne meşrebimiz hiçbir şeyimiz kalmadı. Neymiş iktidarın trolleri varmış, siz kendi trollerinize bakın. Biz şimdi uyandık. 5 yıl sonra yanıldık demektense, şimdi söylemek daha iyi.

"Bölücülükle pazarlık masası"

Bölücülük cumhurbaşkanlığı pazarlığı olamaz. Cumhurbaşkanlığı masasını bölücülükle pazarlık masasına çevirdiniz.

İktidar milleti görmez oldu, siz daha görmeden kör ve sağır oldunuz. Memleket mücadelesinde şimdi iktidarı matematiğe çevirdiniz. Elini kalbine koyup koşanların yurdudur bu memleket. Siyaset kim cumhurbaşkanı olacak kayığına döndü. İYİ Parti masada 5 yıldır ağır hakarete uğruyor. 30 yıllık küfrü 3 günde yedik.

"Terörün olduğu yerde kalmayız"

HDP'nin içine dahil olduğu denklemde defalarca ifade ettik, biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. Devlete katil dediler PKK'ya katil diyemediler. Terörün olduğu yerde kalmayız.

Menfaatimiz var diye bu ilkesizliğe göz yumamayız. Elinize güç geçtiğinde ne yapacağınızı gördük. 

(ensonhaber)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.