SON DAKİKA
Hava Durumu

Kader Özlem: “Balkan markasının hakkını veren bir Bal-Göç olacak”

“Bal-Göç’te Yenilik ve Değişim Zamanı Geldi” diyen Bal-Göç Genel Başkan Adayı Doç. Dr. Kader Özlem, “Balkan Göçmenlerinin ve Bal-Göç’ün tarihinde yepyeni bir sayfa açılacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2022 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2022 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kader Özlem: “Balkan markasının hakkını veren bir Bal-Göç olacak”

13 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan Bursa Bal-Göç kongresinde “Bal-Göç’te Yenilik ve Değişim Zamanı Geldi” sloganıyla genel başkanlığa aday olan Doç. Dr. Kader Özlem ve ekibi mahalle ziyaretlerinde üyelerini dinledi.  Bu kapsamda Osmangazi ilçesinde Balkan göçmenlerinin yoğun olarak yaşadığı bölgelerden birisi olan Demirtaş Bölgesinde bulunan Lozan Mübadilleri Derneği yöneticileri ve Bal-Göç üyeleri ile buluşan Doç. Dr. Kader Özlem burada kendisinin de Balkan uzmanı olan bir akademisyen olarak mübadiller konusunda kapsamlı çalışmaları olduğunu anlattı.


ÖZLEM’DEN DEMİRTAŞ’A TEMSİLCİLİK SÖZÜ
Bal-Göç’ün artık “Balkan” markasının hakkını vermesi gerektiğini ve Balkanlar’ın tüm bölgelerine yönelik proje ve faaliyetler yürütmesinin beklenildiğini göreve geldikleri takdirde “Balkanlı Bal-Göç” projesiyle bu eksiklikleri gidereceklerini açıkladı. Doç. Dr. Kader Özlem, “Göreve geldikten sonra Bal-Göç Demirtaş Temsilciliğini açıyoruz, hayırlı olsun.” dedi.


“BAL-GÖÇ’TE ŞUBELER DAHA AKTİF OLACAK”
Kestel, Hürriyet, Yunuseli, Görükle Bölgelerinde üyeleri işyerlerinde, evlerinde ve yoğun olarak bulundukları kafelerde ziyaret edip, projelerini anlatan Doç. Dr. Kader Özlem bu bölgelerde de yoğun bir ilgiyle karşılandı.  Kestel’deki Bal-Göç Şubesi’ni ziyaret eden Doç. Dr. Kader Özlem, şube başkanı ve yönetimine sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, şubelerin daha fazla söz sahibi olacakları yeni bir dönem başlatacaklarını açıkladı.


GENÇLER BAL-GÖÇ’TE YENİLİK VE DEĞİŞİM İSTİYOR
Bu ziyaretlerde genç bir göçmenin söylediği “Bal-Göç’te Yenilenme ve Değişim Balkan Göçmenlerinin hep beklediği bir şeydi. İçimizde yıllardır bir özlemdi” sözleri üzerine Kader Özlem: “13 Mart’taki kongreyle birlikte Balkan Göçmenlerinin ve Bal-Göç’ün tarihinde yepyeni bir sayfa açılacak ve bu sayfada ‘Gençleşen Bal-Göç’, ‘Bütünleşen Bal-Göç’, ‘Sözü Dinlenen Akademik Bal-Göç’ olacak” diye cevap verdi.


“BİZ KAZANIRSAK BAL-GÖÇ KAZANIR”
Doç. Dr. Kader Özlem, “Hiçbir güç odağına değil sadece ve sadece üyelerin tercihine güvenerek çıktığımız bu yolun sonunda, biz başarırsak, Bal-Göç kazanır”  diyerek kısır çekişmelerden uzak proje endeksli bir kampanya yürüttüklerini vurguladı. Tüm bu ziyaretlerde Doç. Dr. Kader Özlem’e gösterilen ilgi seçime mavi liste ile giren Bal-Göç’te Yenilik ve Değişim Ekibinin 13 Mart’taki kongrede oldukça iddialı olduklarını ortaya koydu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.