SON DAKİKA
Hava Durumu

'Kadir Mısıroğlu konuşma yetisini kaybetti'

Kadir Mısırlıoğlu, konuşma yetisini kaybettiği iddialarına ilişkin dün geç saatlerde bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Kadir Mısıroğlu konuşma yetisini kaybetti'

Kadir Mısırlıoğlu, konuşma yetisini kaybettiği iddialarına ilişkin dün geç saatlerde bir açıklama yaptı. Mısırlıoğlu, ''Bu echellerin her dediği de aynı ölçüde yalandır'' şeklinde sert bir üslup kullandı.
https://twitter.com/KadirMisiroglu/status/1014997438829154306

Bir süredir tedavi gören Kadir Mısırlıoğlu, sosyal medyada ortaya atılan konuşma yetisini kaybettiğine dair iddialara Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Mısırlıoğlu, kişisel hesabı üzerinden yaptığı açıklamada her zamanki sert üslubunu kullanmayı da ihmal etmedi.

Atatürk'le ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve büyük bir tepki toplayan Mısırlıoğlu, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle müşahade altında tutuluyor. 85 yaşında olan ünlü tarih araştırmacısı ve yazar Mısırlıoğlu'nun 13 Haziran'da resmi internet adresinden yapılan açıklamada şeker hastalığından muzdarip olduğu ve hastalığın ayak parmağında bir yaraya neden olduğu, ayak parmağından bir operasyon geçirdiği açıklanmıştı.

Kadir Mısırlıoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama torunu Nurullah Mısırlığlu'ndan geldi. Dedesi gibi sert bir üsluba sahip olan Nurullah Mısırlıoğlu, dedesiyle ilgili iddialara ilişkin ''Hiçbir hayal, arzu ve emeliniz gerçekleşmeyecektir, sizin önünüz Kader planında kesilmiştir.'' şeklinde bir açıklamada bulundu. Kadir Mısırlıoğlu ise dün gece geç saatlerde kendi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.