SON DAKİKA
Hava Durumu

'Kaşıkçı' soruşturmasına başsavcıvekili ve cumhuriyet savcısı görevlendirildi

İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolan Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı soruşturmasına başsavcıv

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Kaşıkçı' soruşturmasına başsavcıvekili ve cumhuriyet savcısı görevlendirildi
İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolan Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı soruşturmasına başsavcıvekili ve cumhuriyet savcısı görevlendirildi.
Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden haber alınamayan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın alıkonulduğu iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, konsolosluktaki adli işlemleri yürütmek üzere bir başsavcıvekili ve bir cumhuriyet savcısının görevlendirildiği belirtildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Suudi Arabistan vatandaşı Kaşıkçı'nın 2 Ekim saat 13.00'te girdiği ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'nda alıkonulduğu iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, konsoloslukta inceleme yapılacağının belirtilmesinin ardından bir gelişme yaşandı. Başsavcılık tarafından, konsolosluktaki adli işlemleri yürütmek üzere bir başsavcıvekili ve bir cumhuriyet savcısının görevlendirildiği kaydedildi. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.