SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Operasyon esnasında silahla intihar etti

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2012 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2012 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa polisi, İnegöl ilçesinde çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik operasyonda 11 kişiyi gözaltına aldı. Polisin gözaltına almak istediği şahıslar arasında bulunan ve adı daha önce kayıp üniversiteli Sinem Yurdanur soruşturmasında geçen Emrah Kaya, kendisini silahla vurarak hayatına son verdi.

Alınan bilgiye göre, ilçede son günlerde artan şikayetler üzerine araştırma başlatan organize polisi, savcılıktan aldığı izinle operasyona start verdi. Bursa'dan çok sayıda özel harekat, çevik kuvvet ve organize polisi ile İnegöl ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyonda, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı.

Polis, bu operasyon kapsamında Alanyurt Cumhuriyet Mahallesi'nde Emrah Kaya isimli şahsı da gözaltına almak istedi. Adı daha önce kayıp üniversiteli Sinem Yurdanur olayında geçen ve 3 kez gözaltına alınıp serbest bırakılan Emrah Kaya, polis kapıyı açmadan silahla göğsünden kendisini vurdu. Suç kaydı bulunan ve 5 yıl cezaevinde yatmış bir arkadaşıyla aynı evi paylaşan 26 yaşındaki Emrah Kaya, ağır yaralı olarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.
Polisin operasyonda gözaltına alındığı 11 kişinin, geniş çaplı sorgulama için Bursa'ya getirileceği öğrenildi. Görgü tanıklarının beyanlarına göre, kayıp üniversiteli SinemYurdanur ile son kez görüldüğü için ismi sıkça anılan Emrah Kaya'nın ölümüyle ilgili de soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.