SON DAKİKA
Hava Durumu

Samet Aybaba, 'Tek şikayetim...'

Teknik Direktör Samet Aybaba yaptığı açıklamalarda; ilk 10 içerisinde bulunmak istediklerini, devre arasında transferi içe yönelik planlam

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2018 20:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2018 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Samet Aybaba, 'Tek şikayetim...'
Teknik Direktör Samet Aybaba yaptığı açıklamalarda; ilk 10 içerisinde bulunmak istediklerini, devre arasında transferi içe yönelik planlamak gerektiğini belirtti. Aytaç Kara, Ertuğrul Ersoy ve Okan Koçuk’un milli takımda olması nedeniyle acayip mutlu olduğunu da ifade eden Aybaba ligde oyuncuların performanslarından memnun olduğunu ancak tek şikâyetinin sergilenen oyunun puana yansımaması olduğunu belirtti.
TSYD Bursa Şubesinde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katılan Teknik Direktör Samet Aybaba açıklamalarda bulundu.
BURSA FUTBOL ŞEHRİ
Bursa’nın bir futbol şehri olduğunu vurgulayan Samet Aybaba şunları söyledi; “Burası bir futbol şehri. Futbolu yaşayan bir şehir, o nedenle birlikte bir şeyleri doğru yapmaya çalışırsak birlikte planlar, doğru söylemleri doğru yansıtırsak hem buradaki futbolu geliştirmiş oluruz hem de Bursaspor’u daha yukarıya oynayan şampiyonluk unvanını devam ettiren bir takım haline getiririz. Sizlerle birlikte olmak keyifli.”
“İNANILMAZ KEYİF VERİCİ”
Samet Aybaba, milli takımdaki oyuncular ile ilgili soruya ise şu cevabı verdi; “Acayip mutluyum. 21 yaşında kaptanımız milli takımda, onun dışında 23 yaşındaki kalecimiz milli takımda. Aytaç da milli takıma katıldı, o da mesafe kat etti. Bunlar çok keyifli şeyler, keşke sayı daha da artsa. İnanılmaz keyif verici bir şey. Diğer arkadaşlarımızın da şevki ve isteği artıyor. Aytaç çok iyi bir oyuncudur, karakterlidir ben ona takılırım hep, arkadaşlara diyorum Aytaç bile milli takıma gitti siz hala ne duruyorsunuz diye. Onun için çok mutluyum. Yeni keşifler yapmak zorundayız, artık yeni bir oluşum var milli takımda. Milli takımın başında kim olursa olsun destek vermek zorundayız. İnşallah iyi gider. Bizim oyuncularımız da orada işini iyi yapar. Hem futbolumuz hem de milli takımımız gelişir.”
“BU YETENEK ŞEHRİN İÇİNDE VAR”
Şuanda milli takımda bulunan ve altyapıdan çıkan oyuncuların hatırlatılması üzerine Aybaba şöyle devam etti; “Futbol şehirleri Bursa, Eskişehir, Trabzon var. Bunlar futbol şehirleri. Buradaki insanlar futbol ile yaşıyor. Özellikle Bursa’da oyuncu kalitesi çok yüksek. Fiziksel anlamda ve mental anlamda da yüksek. Vakıfköy’de sistemi geliştirebilirsek sayı daha da artar. Ben oyuncularımızın çoğunun yurtdışında olmasını istiyorum. İçeride sıkıştılar, yurtdışına gitsin orada oynasınlar. Bu yetenek şehrin içerisinde var. Eğer doğru kullanılırsa bu rakamlardan daha yükseğini düşünüyorum ben.”
 “TEK ŞİKAYETİM PUAN”
Şuanda şikayetçi olduğunuz bir durum var mı sorusuna ise Aybaba şu yanıtı verdi; “Bizim şu anda şikayetçi olduğumuz tek şey var, bir şeyleri doğru yapmaya çalışırken bunların puana yansımaması. Sabah akşam keşke diyoruz puana da yansısaydı. Şimdi çok daha farklı şeyler konuşuyor olurduk ama bunu geliştirmek zorundayız. Bir şehir takımı alıyoruz içerisinde bir sürü şeyleri var, farklılıkları var onların. Bizim üretmemiz lazım, teknik direktörünü, futbolcusunu bizim organize etmemiz lazım olmuyor yapamıyoruz. O çevrenin içerisinde taraftar grubu ortaya çıkıyor, yönetimde karşı çıkan grup oluyor. Biz doğru planlayamıyoruz her şeyi. Oyuncu kadrosunu geliştirmek için biz bir hamle yapamıyorsak pilot takımın sadece adı kalıyor. Sonuçta size bağlı olacak, orayı siz yöneteceksiniz. Sizin teknik adamınız, sizin yöneticiniz olacak. Ülkemizde bunu başaramadık.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.