SON DAKİKA
Hava Durumu

Seçmene küfreden İyi Partili Ahmet Göçmez yakalandı

AK Parti seçmenine ağza alınmayacak küfürlerle söven ve adresini veren İyi Partili Başkan Ahmet Göçmez, bugün gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2022 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2022 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Seçmene küfreden İyi Partili Ahmet Göçmez yakalandı

İyi Parti'de Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına ettiği küfrün ardından İyi Parti Dilovası Demirciler Köyü Başkanı Ahmet Erhan Göçmez krizi yaşandı.

Bir akaryakıt istasyonundan sigara almasının ardından gelen zamlar üzerine ağza alınmayacak küfürler eden Ahmet Erhan Göçmez'in küfürleri, kamuoyunun gündemine oturmuştu.

SEÇMENE AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİ

AK Parti'ye oy veren seçmene ana avrat söven İyi Partili Başkan Ahmet Göçmez, "Dedim ya hayırdır benzinlik diye mi bu fiyatlar böyle. Yok abi zam geldi dedi. Dedim kardeşim zam geldi, 21 lira oldu dedim. Hayır bir daha zam geldi, 25 lira oldu dedi. Yani bu AK Parti'ye oy verenin AK Parti diye bir partiyi savunanın ben anasını avradını, soyunu sopunu sülalesini s....m!" ifadelerini kullanmıştı.

YAKALANDI

Çektiği videoda, "Görüntüleri istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz." demesiyle dikkat çeken İyi Partili Göçmez hakkında savcılıktan çıkarılan yakalama kararı sonuçlandı.

Büyük tepki çeken İyi Partili Ahmet Göçmez, skandal videonun ardından yakalandı.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Dilovası'nda saklandığı evde yakalanarak gözaltına alınan Göçmez, yarın işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.