SON DAKİKA
Hava Durumu

Sefası Mustafa'ya cefası tüm Bursa'ya

Bursaspor, küme düşerken bu sonu hazırlayan isimlerin başında İşadamı Cavit Çağlar geliyordu. Ali Ay’ın yeniden seçilmesini sağlayan Ça

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2019 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2019 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sefası Mustafa'ya cefası tüm Bursa'ya
Bursaspor, küme düşerken bu sonu hazırlayan isimlerin başında İşadamı Cavit Çağlar geliyordu. Ali Ay’ın yeniden seçilmesini sağlayan Çağlar, oğlu Mustafa’yı da TFF Yönetim Kurulu’na gönderdi.

Bursa adına görev yapan Federasyondaki temsilcimiz Mustafa Çağlar, takımımız onca haksızlığa uğrarken ortada yoktu, bugün de yok.  Yani sefası Mustafa’ya cefası taraftara…

 

Bursaspor, bu sezon adeta göstere göstere küme düştü, düşürüldü. Ali Ay’a iki yıl takımı kümeye oynatmasına rağmen destek vererek bir kez daha seçilmesini sağlayan isimlerin başında Cavit Çağlar ve oğlu Mustafa Çağlar geliyor. Çağlar tüm gücü ile Ali Ay’ı Bursaspor başkanlığına ikinci kez seçtirdi. Oğlu Mustafa’yı da TFF Yönetimi’ne Bursa kontenjanından sokan Çağlar, yıllardır olduğu gibi yine Bursaspor’un üzerinden kontrolünü sürdürüyor.

NEREDESİN MUSTAFA?

Bursaspor’un haklarını korumak ve orada Bursa’yı temsil etmek için Bursa kontenjanından Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’na giren Çağlar’ın oğlu Mustafa’yı, TFF’nin davetleri ve gezileri dışında gören olmadı. Bugüne kadar ağzını açıp Bursaspor’un uğradığı haksızlıklarla ilgili konuştuğunu duyan da olmadı, hatta hatta Bursaspor tribününde görende. Bursaspor, VAR uygulamasıyla doğranır ve adeta cezalandırılarak bir alt kümeye düşürülürken de Mustafa Çağlar ortalarda yok. Mustafa Çağlar TFF yönetiminde neden olduğunu ya bilmiyor ya da umursamıyor. Bursa, hakkının korunmasını beklerken Mustafa Çağlar ortalarda görünmüyor. Kim koruyacak Bursa’nın hakkını hukukunu o halde.

YENİDEN YÖNETİME GİRECEK Mİ?

Önümüzdeki günlerde TFF seçimleri yapılacak. Doğal olarak da Cavit beyin oğlu Mustafa Çağlar potansiyel aday. Bursaspor için kılını kımıldatmayan Mustafa Çağlar yine Bursa’yı temsilen yönetimde olacak mı? Bursa’nın hakkını çatır çatır savunacak isimler bu makamlarda olsa daha iyi olmaz mı? Mustafa Çağlar, Bursaspor’un düşüşüyse ilgili ne düşünüyor? Vicdanen rahat mı? Bursa’ya karşı bir sorumluluk hissediyor mu? Bursa’ya bir açıklama yapma gereği duymuyor mu? Soruları çoğaltabiliriz. Bursa Mustafa Çağlar’ın susmasını değil konuşmasını bekliyor.

BURSA’DA ÖLÜM SESSİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Bursaspor’un ismini sonuna kadar sömürenler bugün süt dökmüş kedi gibi ortalıkta görünmezken, şimdilik meydan parası olmayın rüzgar yapmaya kalkan akbabalara kalmış durumda.  Bursaspor’un bu duruma gelmesinin sorumlularından biri olan Recep Altepe de ortalıklarda yok. Son aylarda her cenazenin ağlayanı her düğünün tefçisi durumunda dolanan Altepe, bu konuyla ilgili ağzını açmıyor. Dolayısıyla ihalenin Alinur Aktaş’a yıkılmasını bekliyor. Herkes susarken ses yine Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan geldi. Bursaspor için ellerinden gelen desteği verdikleri anlatan Aktaş, kamuoyunda sanki tüm bu işin sorumlusu kendisi ve belediyeymiş gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldığını ancak yaşananlarla hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi.

ADAY ENFLASYONU

Öte yandan Bursaspor’un içine düştüğü kaos, tatlı su çakallarını da heveslendirdi. Cebinde 1 milyon bile çıkmayacak adamlar, rüzgâr olsun diye Bursaspor başkanlığına adaylığını dilendiriyorlar.  Öyle ki Bursaspor’un batmasında rol oynayan eski yönetimlerde yer alan, orta ölçekli esnafların ismi dolanıyor ortalıkta. Hali hazırda Bursaspor’un transfer tahtasını açabilmek için 120-130 milyon liraya ihtiyaç var en iyi ihtimalle. Oysa ortamlara piyasaya rüzgar yapmak isteyen üç beş tatlı su kurnazı dışında kulüp için ciddi bir aday ismi henüz dillendirilmiyor. Ancak dedikodu kazanları da her an her saniye kaynamaya devam ediyor.

KİMSE SAHİP ÇIKMADI

Bursaspor son 3 sezondur düşme hattında can çekişirken, Bursa’nın dinamikleri harekete geçmedi. Kimse elini taşın altına da koymadı, cebine de götürmedi. Kulübe para verenler de zaten gelirlere, arsalara, gayrimenkul ve kulübün değerli neyi varsa onlara temlik koyarak alacaklarını garanti altına almanın yolunu tuttu. Devre arasında kapalı olan transfer tahtasını açmak için Bursa 12 milyon lira bulamadı. Transfer yapamayan Bursaspor, alt kümenin yolunu tuttu. Bugüne kadar şampiyon takımlar lobileriyle asla küme düşmezken, Bursa tüm Bursa’nın utancı olarak kümeye düştü… Şimdi bakalım ne olacak?



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.