SON DAKİKA
Hava Durumu

'Terör örgütü kazdığı çukurlara kendisi gömülecek'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terör örgütü, Afrin'de olduğu gibi Münbiç'te de hendekler

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Terör örgütü kazdığı çukurlara kendisi gömülecek'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terör örgütü, Afrin'de olduğu gibi Münbiç'te de hendekler kazmaktadır. Terör örgütü, yeri ve zamanı geldiğinde kazdığı çukurlara kendisinin gömüleceğini bilmelidir." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "PKK/PYD/YPG'ninMünbiç'ten çıkarılacağına ilişkin sözler verilmiş olmasına rağmen, terör örgütü, Afrin'de olduğu gibi Münbiç'te de hendekler kazmaktadır. Terör örgütü, yeri ve zamanı geldiğinde kazdığı çukurlara kendisinin gömüleceğini bilmelidir." ifadelerini kullandı. "Irak hükümetinin ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin PKK terör örgütüyle mücadelede etkili adımlar atmamaları nedeniyle, Kuzey Irak'tan ülkemize yönelen terör tehdidi devam etmektedir." diyen Akar, "Bu bağlamda, operasyonlarımız Irak topraklarından kaynaklı terör tehdidi sonlandırılıncaya kadar devam ettirilecektir." şeklinde konuştu.



"Türkiye ve KKTC'nin yer almadığı bir proje başarılı olamaz"

Bakan Akar, "Muhataplarımız, Ege ve Akdeniz'de Türkiye ve KKTC’nin yer almadığı bir projenin başarılı olamayacağını bilmelidir." dedi. S-400 sistemi ile ilgili de Akar "2019'da teslimi planlanan bu sistemler ile ülkemiz, önemli bir hava savunma yeteneği kazanmış olacaktır." ifadelerini kullandı. Milli Savunma Bakanı Akar, 15 Temmuz 2016'dan itibaren FETÖ/PDY bağlantısı nedeniyle TSK'dan 15 bin 153 personelin ihraç edildiğini kaydetti. (AA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.