SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ'da aç kalan hayvanlara Belediye şefkati

Osmangazi Belediyesi, yoğun kar yağışının ardından beyaz örtü ile kaplanan Uludağ’daki sahipsiz hayvanların aç kalmaması için yol kenarlarına v

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2014 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2014 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ'da aç kalan hayvanlara Belediye şefkati
Osmangazi Belediyesi, yoğun kar yağışının ardından beyaz örtü ile kaplanan Uludağ’daki sahipsiz hayvanların aç kalmaması için yol kenarlarına ve hayvanların ulaşabileceği alanlara yiyecek bıraktı.
Bursa’da iki gündür devam eden yoğun kar yağışın ile birlikte Uludağ beyaza bürünürken, bu durumdan en fazla etkilenen ise sahipsiz hayvanlar oldu. Kardan dolayı yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz hayvanların imdadına yetişen Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Uludağ yolunda aç kalan köpekleri elleriyle besledi. Ekipler sahipsiz hayvanların aç kalmalarını önlemek için, kar yerden kalkana kadar yiyecek dağıtmaya devam edecek. Ekipler, sahipsiz sokak hayvanlarının haricinde kuşlar için de muhtelif yerlere yem bıraktı.
Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Uludağ yolundaki aç kalan hayvanlara yiyecek dağıtmasının yanında küpesiz hayvanları da tespit ediyor. Kulak küpesi bulunmayan köpekler ekipler tarafından toplanarak Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'ne getiriliyor. Burada aç kalan hayvanlara yiyecek veriliyor. Aşıları, bakımları ve kısırlaştırmaları yapılan hayvanlar tekrar alındıkları yere bırakılıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.