SON DAKİKA
Hava Durumu

Yazıcıoğlu'nun katili paralel örgüt

Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği kazayla ilgili çekilen sinema filminde paralel yapı suçlanıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2014 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2014 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yazıcıoğlu'nun katili paralel örgüt
Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği kazayla ilgili çekilen sinema filminde paralel yapı suçlanıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “paralel yapı” iddiası bu kez de sinema filmi oldu! “Parantez Yapım” tarafından Youtube yüklenen fragmanda, paralel yapı devletin içerisine sızan örgüt olarak tanımlanırken oldukça ilginç bir iddiayı da bir kez daha gündeme getiriyor.

YAZICIOĞLU KAZASI ‘PARALEL’İN İŞİ 

Yaklaşık 1,5 dakikalık fragmanda, Yazıcıoğlu kazasıyla ilgili Fethullah Gülen’e bilgi veriliyor. Kazanın yine devletin içine sızan paralel yapının üyeleri tarafından organize edildiği iddialarına yer verilirken Fethullah Gülen de Kur’an-ı Kerim’deki bir ayetle eleştiriliyor.

KASET İDDİALARI

30 Mart seçimleri öncesi özellikle twitter üzerinden Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili olarak Erdoğan’a ait bazı ses kayıtlarının yayınlanacağı iddia edilmişti. Var olduğu iddia edilen bu ses kaydıyla ilgili tarih bile verilmiş, hatta Erdoğan’ın konuyla ilgili olarak Hayrettin Karaman’dan fetva aldığı bile ileri sürülmüştü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.