SON DAKİKA
Hava Durumu

YSK Başkanı Güven'den 'seçim' açıklaması

YSK Başkanı Güven, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yeniden yapılmasına ilişkin, "Seçmen listelerinde herhangi bir

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
YSK Başkanı Güven'den 'seçim' açıklaması
YSK Başkanı Güven, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yeniden yapılmasına ilişkin, "Seçmen listelerinde herhangi bir güncelleme yapılmayacak." dedi.
YSK Başkanı Sadi Güven, Yüksek Seçim Kurulu binasının önünde gazetecilere açıklamada bulundu. Güven, "İstanbul seçimi yeni bir seçim değil yenileme seçimi, dolayısıyla kullandığımız sandık seçmen listelerinin aynısını kullanacağız." dedi. YSK Başkanı Güven, "31 Mart'ta oy kullanma hakkına sahip kim varsa 23 Haziran yenileme seçiminde de aynı şahıslar oy kullanma hakkına sahip olacak." ifadesini kullandı.
"Seçmen nerede oy kullanacağını bugün öğleden görebilecek"
Seçmen listelerinde herhangi bir güncelleme yapılmayacağını belirten Güven, "Listede kendimi göremedim diyenler, bugün öğleden sonra 23 Haziran seçiminde nerede, hangi sandıkta oy kullanacaklarını görebilecek. Sadece sandık kurulları değişecek, onun dışında bir değişiklik olmayacak." şeklinde konuştu. (AA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.