SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdal Tosun'un ölümünde yeni gelişme

Sanatçı Erdal Tosun'un kullandığı araca çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan Şaki'nin "bilinçli taksirle ölüme neden olmak" su

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2016 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2016 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdal Tosun'un ölümünde yeni gelişme
Sanatçı Erdal Tosun'un kullandığı araca çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan Şaki'nin "bilinçli taksirle ölüme neden olmak" suçundan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Tosun'un kullandığı araca çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan sürücünün, "bilinçli taksirle ölüme neden olmak" suçundan 9 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Tosun'un Sarıyer'de 29 Kasım'da meydana gelen trafik kazası sonrası hayatını kaybetmesine ilişkin yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.


Soruşturma sonucu hazırlanan iddianamede, kazaya neden olduğu gerekçesiyle sevk edildiği mahkemece tutuklanan şüpheli Nihat Şaki'nin, "bilinçli taksirle ölüme neden olmak" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.


İddianame, İstanbul 75. Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi.


Şüpheli Şaki, Maslak'ta 29 Kasım sabahı Tosun'un kullandığı araca çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla tedavi olduktan sonra gözaltına alınmış ve savcılıkça ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece ''taksirle ölüme neden olma'' suçundan tutuklanmıştı.


Şaki, savcılık ifadesinde, "Ben trajik bir kaza neticesinde kendi babamı da kaybettim. Kazanın ne olduğunu iyi bilenlerdenim. Çok üzgün olduğumu ifade ediyorum. Kazanın nasıl meydana geldiğini tam hatırlamıyorum. Şuurumu kaybetmiştim. Suçsuzum, serbest bırakılmamı talep ediyorum." beyanında bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.