SON DAKİKA
Hava Durumu

Hırsız yakayı ele verdi

BURSA’DA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE EMEKLİ ASTSUBAYIN EVİNE GİREREK BİR MİKTAR ZİYNET EŞYASI VE RUHSATLI SİLAHI ÇALAN HIRSIZ, POLİS EKİPLERİNİN DİKKATİ SAYESİNDE YAKALANDI. YAPILAN ARAMALARDA 5 GRAM METAMFETAMİN, TORNAVİDA, YAN KESKİ, ELDİVEN, BIÇAK VE ÇOK SAYIDA CEP TELEFONU ELE GEÇİRİLİRKEN EMEKLİ ASTSUBAYA AİT OLAN SİLAH DA BULUNDU. (BERKTUĞ ÖNCÜ - ENVER FATİH TIKIR/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2016 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hırsız yakayı ele verdi
Bursa’da geçtiğimiz günlerde emekli astsubayın evine girerek bir miktar ziynet eşyası ve ruhsatlı silahı çalan hırsız, polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı.
 

 

Geçtiğimiz günlerde merkez Nilüfer ilçesi Demirci Mahallesi’nde emekli astsubayın evine gece saatlerinde hırsız girdi. Hırsız, bir miktar para, ziynet eşyası ve astsubayın ruhsatlı silahını çalarak kayıplara karıştı. Emekli Astsubay M.A., durumu fark etmesi üzerine polis ekiplerine müracaatta bulundu. Eve gelen olay yerine inceleme ekipleri parmak izi aldı. Ekipler hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. Dün akşam saatlerinde merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi’nde devriye gezen Nilüfer Suç önleme ve Araştırma Bürosuna bağlı ekipler, yolda yürürken hal ve tavırlarından şüphelendikleri L.Ö.'yü (25) durdurdu. L.Ö.’nün üst aramasında lüks bir otomobil anahtarı bulan polis ekipleri, anahtarın açma tuşuna basarak L.Ö.’ya ait otomobili mahallede aradı. Başka bir sokakta park halinde olan otomobili bulan ekipler, araçta arama yaptı. Aramalarda 1 adet tabanca, tabancaya ait 8 adet fişek, 2 adet bıçak, 5 gram metamfetamin, 4 adet far ampulü, 3 adet cep telefonu ele geçirildi. İfadesi alınmak üzere Organize Sanayi Polis Karakoluna götürülen L.Ö, polis ekiplerinin bulduğu otomobilin kiralık olduğunu söylerken otomobilden çıkan tabancayı, geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Demirci Mahallesi’nde girdiği bir evden çaldığını itiraf etti. Öte yandan, kiralık otomobilin bagajında hırsızlık yapmak için kullanılan tornavida, yan kesti ve eldiven ele geçirildi. Emekli astsubayın evinden alınan parmak iziyle karşılaştırılan L.Ö.’nün parmak izinin uyuşması üzerine L.Ö, adliyeye sevk edildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.