SON DAKİKA
Hava Durumu

Hesap belli ama…

Yazının Giriş Tarihi: 25.02.2020 22:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.02.2020 22:04

Her şey apaçık ortada artık. Hesap kitap iyice belli oldu. CHP ve Babacan’ın (kurulabilirse) kurulacak yeni partisi başta olmak kaydıyla Gül “çatı aday” olacak. Yeni bir Ekmeleddin vakası yani. Bu arada “battık, bittik” edebiyatı tavan yapacak, uygun spekülatörlerle özellikle gıda maddeleri manipüle edilip pahalılık yaratma çalışmalarına hız verilecek. Mezhep çatışmaları üzerine gidilecek. Sahte şeyhlerin sayısında artış bekleyiniz. Bu arada malum basın yayın organları yalan haberleri daha da arttıracak. 
Bu arada, en bir demokratik parti CHP iç kavgalardan başını kaldırabilirse HDP ile yapacağı ittifakı düşünmek zorunda kalacak. Baksanıza adamlar resmen “Gizli ortaklık olmaz. Alenen ortak olalım.” ültimatomunu verdiler. 
Abla’nın partisi zaten darma duman.
Çuvallamasalardı spor seyircisine yönelik planları da vardı ya, bu şimdilik kursakta kaldı.
Yurtdışındaki çalışmalar da belli. Başta BBC olmak üzere çeşitli yayın kuruluşları kâh Youtube’daki Türkçe kanal üzerinden, kâh İngilizce yayınlarında malum medyamız ile paralel yayınlar yapmaya devam edecekler. Memlekete gönderilen ajanları tam gaz çalışacak. Yurtdışında yaşayan Türklerin hedef alındığı çeşitli eylemler, şiddet dâhil olmak üzere sahneye konulmaya devam edecek. 
Bu arada malum düşünce kuruluşları dur durak bilmeden azami gayretle çalışıyor. Süper bilgisayarlarındaki strateji programı sürekli eklenen verilere dayanarak aylık yerine haftalık senaryolar üretmeye başlayacak yakında. Bu senaryolara uygun “söylemler ve eylemler” de vakit kaybetmeksizin icraata konacak.
Utanmasalar “Corona virüsünün sorumlusu Tayyiptir” bile diyecek nitelikte bir güruh ile karşı karşıyayız.
Suriye konusunu nasıl idare edeceklerine henüz karar veremediler. Türkiye’yi destekliyor görüntüsü vermek için mi kullanacaklar yoksa kendi çıkarları doğrultusunda mı hareket edecekler? Bu onları zorlayan bir konu çünkü arada Putin faktörü var.
Tabii Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü duruşu da onlara korku salıyor. 
Bu malum odaklar şu anda tek bir hedef için güç birliği yapmış durumda; 
Sayın Başkanımızın tekrar seçilmesini önlemek!
Adamlar “Tayyipsiz” Ak Parti iktidarına bile ses çıkartmayacaklar hatta destekleyebilirler bile.
Bakalım önümüzdeki günler daha neler gösterecek?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.