SON DAKİKA
Hava Durumu

HRİSTİYAN GÖRÜNÜMLÜ PAGANLAR!

Yazının Giriş Tarihi: 16.05.2021 19:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.05.2021 19:25

 İslam’a karşı büyük bir savaş açılmış durumda dünyada. Bu yeni bir “Haçlı Seferi” açıkçası. Tabii bellerine kılıç kuşanan kukuletalı papazlar saldırmıyor bu sefer. Savaş araçları farklı. Genelde o meşhur düşünce kuruluşları tarafından üretilen şeytani tezgâhlar sahneye konuluyor. Ortadoğu’da da İsrail’i kullanarak saldırıyorlar. Tabii İsrail bizim muhalefetteki bazı geri zekâlılar gibi ne derlerse he demeyip iyi bir pazarlık yapmış, memleket topraklarını genişletiyor. Bunu seve seve yapıyor. Bizdeki beyinsizler ise bir seçimde halkın bunlara oy vereceğini zannederek yükleniyorlar da yükleniyorlar. 


Terör devleti İsrail eliyle yapılan soykırımın nasıl bir destek gördüğüne bakın. O bizim aptalların pek bir sevdiği Donald Trump’ın ne şeytani planları ortaya koyduğu son konuşmalarıyla iyice gözler önüne serildi. Pek bir demokrat ve de ırkçılık karşıtı Biden’ın İsrail’e verdiği desteğe ne dersiniz? ABD de neticede ırkçı bir devlettir. Siyahileri öldüren, azınlıklara saldıran polisine hâkim olamayıp da lafta kalan “ırkçı değiliz” mottosu ve derisi renkli bir kadını başkan yardımcısı yapmakla olmuyor bu işler tabii. Ortadoğu’yu kendi çıkarları doğrultusunda yeniden inşa ederken zerre kadar utanmıyorlar.


Bunlara sorsanız Hristiyan’dır hepsi. İşlerine gelmediğinde o kiliselerini öyle bir yıkarlar ki…
Aslında pagandır bu devletlerin yöneticileri. Biden Katolik diyeceksiniz. O Katolik olabilir ama ipini tutanlar pagan.
Dünyada birçok memleket için de geçerli bu. Hepsinin ipleri paganların elinde.
Dünyada bir İslam düşmanlığı var dedik. En az o kadar büyük bir de “Tayyip düşmanlığı” var.


Nedeni çok basit. Sayın Başkanımız inançlı bir Müslüman ve o sözde Müslüman Arap soyluları gibi hükmedilebilir değil. İslam dünyasının doğal liderleri olarak gördüğü bir isim Sayın Başkanımız. Ona düşmanlıkları Müslümanları birleştirme, ayakta tutma gücünden kaynaklanıyor bir de. O yok etmeye ya da yozlaştırıp çarpıtmaya çalıştıkları İslam’ı savunuyor ya ondan.


İşte bu nedenle Türkiye’de muhaliflere destek veriyorlar. İste bu nedenle akla hayale gelmeyen, Şeytan’ı bile hayrete düşürecek nitelikte adice, şerefsizce tezgâhlar açıyorlar. Hepsi planlı, satranç oynar gibi onlarca hamle öncesinden düşünülerek yapılan saldırılar. Ekonomiye yapılan saldırılar zaten malumunuz, onlardan bahsetmiyorum. Gidip iti kopuğu yurtdışına kaçırarak onları papağan gibi söyleterek sahneledikleri itibarsızlaştırma çabaları ve benzerlerinden de bahsediyorum.


İçimizdeki uşakları bu gibi şeyleri ağızlarına sakız edip kullanabilmek için aportta bekliyor zaten.


Bakın size çok basit bir örnek vereyim; son günlerde pıtrak gibi yeni parti türedi. Gerçi içlerinden biri ne mene bir ikiyüzlü olduğunu puan kazanma hevesiyle uluorta itiraf edip kendini bitirmeyi başardı ama bu onun salaklığı. Hatırlarsanız yeni parti kuranlardan biri geçmişte “CIA bana sinyal verdi.” lafını etmişti de havasını almıştı. Neyse akıllanmış bu sefer öyle demiyor. Kendisini uyarmışlar herhalde.


Açık destek vaadiyle erken seçim çağrısı yapan, verdikleri “Sen Cumhurbaşkanı adayımız olursun. Şöyle patatesli bir börek yap da halk adamı görüntüsü ver. Popülariten artsın.” diye gaza getirdikleri Kemal’e bakmayın. O öyle laflar eder ara sıra. 


Esamisi okunmayan bir tomar parti olmasının nedenini düşündünüz mü hiç?


Bethesda’daki düşünce kuruluşu demiş ki, “Ne kadar çok parti olursa oylar o kadar çok bölünür ve seçim ikinci tura kalır. İkinci turda adam gibi bir aday çıkartırsanız Erdoğan’ı zorlar ve hatta başkanlığı kazanabilirsiniz.” işte esas neden budur. Yoksa o eski Osmanlı Bankası reklamındaki gibi; “Yok aslında birbirimizden farkımız…” diyorlar. 


Unutmadan söyleyeyim, HDP’nin resti karşısında bakanlık da vereceklerini bile söylediler ya bravo.
Bunlara oy verenin aklına şaşarım ama piyasada saf adam çok.


Bu konuda bir kütüphane dolusu kitap yazılır. Biz lafı uzatmadan burada keselim. 


Geçmiş bayramınızı kutlarım…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.