SON DAKİKA
Hava Durumu

İmamın Hakimi

Yazının Giriş Tarihi: 14.11.2022 21:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.11.2022 21:01

Amerika’nın ülkemizdeki en büyük iki üssü FETÖ ve PKK idi. Özellikle 2016 yılından sonra verilen başarılı mücadele ile bu iki ABD üssü yer ile yeksan edildi ama halen devletin birçok kurumda kripto tipler saklanarak görev yapıyorlar. 


Ülkede nefes alma şanslarının kalmadığını gören ve aranan bir yığın Amerikan beslemesi sınır dışına kaçmak için her türlü yaşa dışı yöntemi denedi ama MİT, TSK ve Emniyetin başarılı çalışmalarıyla birçoğu yakalandı.


2020 yılında yine Yunanistan’a kaçmaya çalışan bu Amerikan çocuğu FETÖ’cüler başarılı bir operasyonla yakalanır.
Yakalanan teröristlerden bazıları itirafçı olur. Edirne Cumhuriyet başsavcılığı itiraflarla ilgili detaylı soruşturma ve teşhis işlemi başlatır.
Elde edilen delillerle ilgili bazı şüpheliler hakkında iddianameler hazırlanırken itiraflarda adları geçen, teşhis edilen ve halen görevde olan savcı ve hakimlerle ilgili bilgiler HSYK genel sekreterliğine gönderilir.


FETÖ’cü teröristlerden Serkan Ö verdiği ifadede;
Serkan Ö. "X adlı şahıs BTM olduğum dönem bana bağlı evlerde kalan kişilerdendi. Normal cemaatti. İstanbul hukuk öğrencisiydi. 17/25 Aralık sürecinden sonra cemaat evlerinden ayrılmıştı" dedi.


Başka bir itirafçı olan ve örgüt içinde Bölge Üniversite Mesulü olarak görev alan Kenan K., "X adlı şahıs 2012'de cemaat evlerinde kaldığım dönemde görürdüm. Hakkındaki bilgim bu kadardır. Görevi olup olmadığını bilmiyorum" şeklinde ifade verdi.
İtirafçı İbrahim Enes O. da X'i teşhis ederek, "Fatih bölgesinde cemaat evinde kalıyordu. Görev alıp almadığını bilmiyorum. Sonra hâkim olduğunu öğrendim" şeklinde konuşur.
Bu üç itirafçının itiraflarında “X” olarak yazdığımız kişi; hakim Hüseyin Zengin’di.
2019 yerel seçimleri ardından İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada YSK üyelerine hakaret etmiş konu yargıya taşınmıştı.

Dava İstanbul 7.Asliye Ceza mahkemesinde görülüyordu ve ne “tesadüf” bu mahkemenin hakimi Hüseyin Zengin’di.
Hakim Hüseyin Zengin HSYK’nın incelemeleri sonucu Haziran kararnamesiyle görev yeri değişince Okyanus medyası ayağa kalktı, neler yazdılar neler.
Muhtemel senaryo şöyle ilerleyecekti; fetö iltisaklı hakim Hüseyin Zengin, Ekrem İmamoğlu’nu toplum nezdinde mağdur gösterecek, hatta siyasi yasaklı hale sokacak bir karara imza atacak, dava yüksek mahkemeye taşınma sürecinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak ve mazlumun yanında yer alan bu halk kararını bu tiyatroya göre verecekti.


Bu tiyatro bozulunca Okyanus medyasının kiralık kalemleri çıldırdı, başta Okyanus’un has malı Cumhuriyet gazetesinde köşe yazan ve çok ilginç bir şekilde sosyal medyada FETÖ’cü hainlerin paylaşımlarını beğenen, paylaşan Barış Terkoğlu adlı yazar, ilginç yazılar kaleme aldı, yani tam bir “oyuncağı elinden alınmış” çocuk tavrı gösterdi.


Okyanus medyasının diğer yayın organları da bu şaşkınlıkla ne senaryolar üretti neler neler…
Davanın 11 Kasım’da yapılan yeni duruşmasında mahkemenin 14 Aralık tarihine ertelenmesi kararı alındı.
Ancak ilginç olan nokta şu İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun avukatları Reddi Hâkim talebinde bulundular.
Yani, İmamoğlu’nu mağdur gösterip Cumhurbaşkanı adayı yapacak başka bir hakim talebinde bulundular ama bu istek mahkeme tarafından reddedildi.
Kripto FETÖ’cülerin devletin en önemli yerlerinde halen görev yapıyor olması, yaklaşan seçimlerde CHP ve türevlerinin sandıkta kazanamayacakları seçimi almak için bu tiplerle organize her türlü entrikayı çevireceğini bu olay bize ispatlıyor.
Selam ve saygıyla 

  

   
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.